Еко-сумки: не просто модний тренд, а й максимальна практичність

Бережне ставлення до природи – це не тільки життєва позиція, а й ультрамодний тренд, що серйозно вплинув на весь світ індустрії прекрасного.

Одна з великих перемог борців за екологію - мода, що широко поширилася, на багаторазові господарські сумки. Їх називають еко-сумки або сумки-шоппери, а вигідно замовити їх можна на https://ecotorba.ua/ru. Такі аксесуари екологічні, практичні та, погодьтесь, досить красиві!

Сумка-шоппер - це новий винахід Заходу - добре знайомий багатьом жителям нашої країни ще з часів СРСР. Щоправда, тоді їх без претензії називали авоськами.

Сучасна еко-сумка виглядає куди привабливішою за радянські аналоги, але суть залишилася та ж: легка, займає мало місця і чудово замінює поліетиленові «майки». Виходить, сумки-шоппери не лише екологічні, а й економічні.

Так чому еко сумки з логотипом замовити є правильним рішенням як для оптових торговців носієм - наприклад, магазинів галантереї, так і для торгових точок, яким потрібні свої фірмові аксесуари для упаковки будь-яких товарів? Не кажучи вже про нас – простих споживачів? Справа в тому, що такі сумки мають цілу низку безперечних козирів:

  • Сумки надзвичайно легкі порівняно з традиційними матеріалами для їх виготовлення. Це стосується навіть найміцніших, а значить і найтовстіших і щільніших видів.
  • Еко-сумки дуже добре повітропроникні - тобто пропускають повітря або пару і всередині них не виникає вологість, особливо неприємна для харчових продуктів. Втім, для багатьох промтоварів (наприклад, одягу) також.
  • Сумки дуже міцні. Вони не втрачають своїх властивостей ні під впливом вологи та вогкості, спеки та УФ-випромінювання. 
  • Екологічність. Виключення з технології виробництва клею та інших звичних матеріалів запобігає випаровуванню клеючих матеріалів та інших токсичних реакцій – небезпечних як для здоров'я людини, так і для навколишнього середовища при утилізації еко-сумок або пакетів із спанбонду.
  • Безпека. Матеріал еко-сумки стійкий до кислотно-лужної дії і є практично негорючим – потрібно постаратися, щоб він спалахнув, адже його термостійкість – 130 градусів за Цельсієм.
  • Висока зручність для будь-яких дизайнерських вишукувань. Варто згадати, що на еко-сумки з такого матеріалу легко нанести будь-який малюнок, візерунок чи орнамент. Не кажучи вже про логотип компанії чи бренду. Сам же фоновий колір сумки легко задати ще в процесі виготовлення, додавши до полімеру потрібний барвник.
  • Еко-сумка не накопичує статичну електрику і не є провідником електроструму.

На завершення, варто додати останній козирний аргумент – еко-сумка при всій своїй екологічності, дизайнерських можливостях і практичності є досить недорогою і доступною фінансово як невеликим магазинам або компаніям, що потребують корпоративного стилю (що включає і сумки) і простому споживачеві для його практичних потреб.