VENUM SUSHI — унікальні суші без рису від Альони Венум в Івано-Франківську

Якщо ви довго мріяли десь спробувати роли без рису, від яких не будуть з’являтися зайві кілограми, то саме зараз ви можете це зробити. Потрібно просто зробити замовлення у новому закладі, яке називається «Венум Суші».

Його відкрила відома блогерка Альона Венум. Там можна замовити, як авторські, так і класичні роли. Гарантована висока якість, адже це преміальні та унікальні страви, які ви не знайдете у традиційних японських мережах. Суші з доставкою в Івано-Франківську можна замовити у будь-який куточок міста. Роли привезуть дуже швидко, а головне – безкоштовно. Вам не знадобиться сплачувати ще й кур’єрські послуги.

Заказать суши Ролл «Монако» | Crabs.by

Переваги унікальних суші від Альони Венум

Онлайн-ресторан «Венум Суші» цінує кожного потенційного клієнта. Там продумана кожна дрібниця. Наприклад, пакування виглядає дуже естетично. Роли привозять у невеликих коробках, які прикрашені логотипом «Венум Суші», дуже легко та красиво відкриваються. Слід зазначити, що всі матеріали не зашкоджують зовнішньому середовищу та здоров’ю людей.

Всі роли готують в «Венум Суші» найкращі кухарі. Вони дотримуються авторської рецептури, роблять все для того, щоб всі суші були однаковими, як за формою, так і за кількістю начинки, розмірами. Страви дійсно дуже смачні та не схожі на інші, якщо ви обираєте саме авторські роли. Багато хто у відгуках рекомендує обов’язково спробувати такі позиції, як «Джексон Буде», «Аквамен», «Принцеса Кумкват», «Трісам». Серед них ви знайдете й роли, які готуються повністю без рису. Вони точно повинні вам сподобатися, адже зайві кілограми ніхто не набиратиме, навіть якщо з’їсть одразу кілька порцій.

Всі роли кур’єри нового онлайн-ресторану «Венум Суші» привозять у спеціальних сумках-холодильниках. Завдяки цьому вони можуть гарантувати абсолютну свіжість приготованих страв, високу якість. Збережеться й естетичний вигляд. Ви точно будете дуже задоволені, коли заберете замовлення в кур’єра та будете ним насолоджуватися.

Чому саме VENUM SUSHI?

Заказать Роллы без риса в Минске в uCrabs.by

Цей онлайн-ресторан вже встиг звернути на себе максимальну кількість уваги збоку потенційної аудиторії. Підписники блогерки Альони Венум дуже довго чекали на те, щоб «Венум Суші» відкрився повністю во всій Україні. Відтепер зробити замовлення можна й в Івано-Франківську.

Переваги «Венум Суші»:

  • професійне приготування ролів;
  • преміальна якість;
  • ввічливе обслуговування;
  • швидка доставка.

Якщо ви бажаєте трохи заощадити, то можна дізнатися про актуальні акційні пропозиції. Цей розділ є прямо на головній сторінці, тому довго шукати акції вам точно не знадобиться. Він регулярно оновлюється, тому рекомендується час від часу заходити, щоб не пропускати вигідні акції від нового онлайн-ресторану. Також дізнатися про знижки та інші пропозиції можна в телефонному режимі. Для цього потрібно просто звернутися до одного з консультантів онлайн-ресторану «Венум Суші». Гарантовано ввічливе та дуже швидке обслуговування.