Для кого створено нові Airpods 3

Презентація Airpods 3 викликала чимало суперечок у Мережі. Справа в тому, що вони надто схожі на Apple Airpods Pro. Навіть більше — в них багато функціоналу було “відрізано”, за рахунок чого ніби презентація нових навушників стала презентацією погіршеної старої версії.

Звичайно ж, це не так. І ось чому.

Кому потрібні Airpods 3

Є багато типів людей. Комусь подобається ходити лише з накладними повнорозмірними навушниками, бо лише так вони можуть почути всі інструменти та деталі аудіозапису у новому треку Моргенштерна.

Іншим дійсно подобаються і потрібні навушники внутрішньоканальні. Вони ще називаються вакуумними, але це неправильне визначення — утвори вони у вас в голові вакуум — вона б просто вибухнула через різницю тисків. Такі навушники мають пасивне шумозаглушення за рахунок амбушур, які щільно входять у вухо і захищають вас від зовнішніх звуків. Якщо цього недостатньо (наприклад, у метро) — то можна вибрати модель з активним шумоподавленням, яке пускає звук у протифазі та створює повну тишу.

Але активне шумозаглушення у частини населення викликає головний біль і почуття прострації - це досить поширене явище, щоб говорити про нього серйозно. У той же час амбушури буває дуже складно підібрати - вони можуть принципово не хотіти триматися у вусі, навіть якщо замінити їх на пінні або більшого/меншого розміру.

Для таких людей, кому внутрішньоканальні навушники не підходять – і створено вкладки. Це навушники, які просто вкладаються у вушну раковину, не створюють ніякої напруги в каналі і всю свою міць видають звук у вухо. І Airpods 3 — це саме навушники-вкладиші, куди потрапило багато функцій складніших і наворочених — з Airpods Pro.

Якщо дивитися на них з такої точки зору, то Airpods 3 - це маленький прорив і революція, які за якістю перевершують ті ж Huawei Freebuds 4, але при цьому ще й коштують так само.

Що змінилося у третьому поколінні Airpods

Якщо до цього моменту ви користувалися Airpods (другого або першого покоління, не так важливо), то вам однозначно варто сходити в магазин і послухати Airpods 3. За формою та посадкою це буде майже те саме, але з кращим звуком та спектром функцій.

Час роботи від одного заряду, наприклад, збільшився на годину. Тепер Airpods можуть безперервно відтворювати музику цілих шість годин поспіль без необхідності відправлення їх у кейс. Також змінився і сам чохол — він повторює форму Airpods Pro та дозволяє отримати разом 30 годин відтворення. Технологія MagSafe робить нові навушники ще й зручними у зарядці — магніти самі поставлять їх на місце, де кейс точно зарядиться.

Spiritual Audio, який був найпотужнішим оновленням для Про версії, також потрапив у молодшу модель. За допомогою неї ви можете слухати кіно або музику, записану у форматі 5.1 та 7.1. А крім цього – додався режим сцени. Працює так: ви включаєте відтворення на iPhone, iPad або Apple TV. Звук йде на навушники, але варто повернути голову — сцена також зміщується, ніби звук йде від телефону чи телевізора.