Зручні та безпечні онлайн-оплати з Мастеркард

Маючи на руках платіжну картку, ви можете оперативно розраховуватися в магазинах, а завдяки безконтактним оплатам навіть сплата за проїзд у громадському транспорті займає лічені секунди. Для цього вам навіть не потрібно мати при собі картку, оскільки проводити оплату можна за допомогою смартфону або навіть фітнес-браслету.

Однак наявність картки дає змогу вам платити через Інтернет, навіть якщо ви залишаєтесь вдома: онлайн-оплата за комунальні послуги, купівля товарів, замовлення квитків — усе це можна робити через Всесвітню мережу. До того ж для клієнтів Mastercard існує широкий перелік унікальних сервісів і послуг, які роблять онлайн-розрахунки ще більш вигідними.

Що можна оплатити через Інтернет

Сьогодні в режимі онлайн можна придбати найрізноманітніші товари та оплатити практично будь-які існуючі послуги. Клієнти Мастеркард, наприклад, можуть:

  • Придбати одяг, косметику, електроніку, медичні засоби, відеоігри.
  • Сплатити податки, за навчання, доставку пошти, місце за паркування, квитки, туристичні подорожі.
  • Заплатити за телебачення, мобільний або Інтернет-зв'язок, комунальні послуги тощо.

Ви отримаєте ще більше переваг, якщо скористаєтеся спеціальними пропозиціями та акціями від партнерів Мастеркард.

Як проводити оплату в Інтернеті за допомогою картки Mastercard

Є безліч варіантів того, як ви можете оплатити товари та послуги в режимі онлайн:

  • Через цифровий гаманець. Для цього потрібно прив'язати платіжну картку до Apple Pay, Google Pay або Masterpass. Підтверджувати оплату можна через сканування відбитка пальця, Face ID, повідомлення в месенджері або за допомогою SMS-повідомлення.
  • За допомогою збереженої картки. Введіть дані картки на сайті або в мобільному додатку, а потім збережіть цю інформацію. Згодом ви зможете проводити оплату в один клік. Для кожного сайту цю процедуру потрібно повторювати, тому ви зможете самостійно вирішувати, до якого саме порталу буде прив'язана ваша платіжна картка.
  • Вказавши дані картки. Якщо ви не хочете зберігати картку або прив'язувати її до цифрового гаманця, просто введіть її номер, строк діі та CVV-код на сайті продавця. Підтвердить оплату за допомогою одноразового SMS-коду або через онлайн-банкінг. Дані картки водночас ніде не зберігаються та не запам'ятовуються.

Завдяки онлайн-оплатам ви зможете швидко оплачувати товари та послуги, вибравши найбільш комфортний для себе спосіб. Безпеку платежів забезпечує Мастеркард, використовуючи для цього сучасні технології, наприклад, Mastercard® Identity Check ™. Більш детальну інформацію можна отримати в співробітників компанії за телефоном гарячої лінії: 0 (800) 33-24-12.