Яку роботу пропонують у місті Сарни

Місто Сарни — це невелике містечко в Рівненській області, розташоване на відстані 90 км від обласного центру. Населення – приблизно 29 000 осіб.

Работа онлайн та в офлайн

В останні часи, робота онлайн стала дуже популярною, оскільки в умовах пандемії коронавірусу у багатьох людей виникає цілком зрозуміле бажання трохи заробити грошей, не ризикуючи при цьому власним життям. Статистика по епідемії є вкрай загрозливою, все свідчить про те, що незабаром може статися пік епідемії. Саме тому багато громадян шукають вільну роботу з дому у своєму містечку.

Якщо уважно проаналізувати перелік вакансій на сайті obyava.ua, то можна зробити наступні висновки. На жаль, якщо вказати при пошуку роботи м. Сарни, то ми не знайдемо жодної вільної роботи із дому для цього регіону. (https://obyava.ua/ru/rabota/vakansii/sarny) Подібна ситуація трапляється і у більших містах. Зазвичай, коли влада вводить карантинні обмеження по країні, попит на віддалену роботу швидко зростає, й на ті вакансії, що ще були вільними, швидко знаходять працівників.

Серед доступних вакансій «офлайн» в м. Сарни є вакансії кочегара котельної за 6500 грн, касира за 6000 грн, прибиральника та продавця-консультанта https://obyava.ua/ru/prodavec-konsultant-19512898.html за 8000 грн та ін., але жодної вакансії для роботи з дому. Може виникнути певний розпач від цього, але хвилюватися не варто.

Є декілька видів зайнятості, які можуть принести вам додатковий дохід і які можна виконувати з дому у м. Сарни, заробляючи при цьому реальні гроші:

1) Копірайтер. Перше, що може спасти на думку — це писати тексти для замовників через інтернет. І це цілком робочий варіант. Найпопулярнішими біржами для фрилансу на території України є такі сайти, як freelancehunt.com; freelance.ua; advego.com; text.ru; kwork.ru; etxt.biz та багато інших. Можна зареєструватися відразу на декількох сайтах для того, щоб збільшити свої шанси на отримання замовлення. Основною перевагою фрилансу є те, що ви не обтяжені чітко визначеним, суровим, робочим графіком. Єдине, що вас обмежує – це термін здачі замовлень.

2) SMM-менеджер. Це людина, яка займається рекламою бізнесу та просуванням його продукції у мережі Інтернет. Заробітну плату пропонують гарну – за даними сайтів-оголошень, близько 15 000 грн. Але на більшість вакансій беруть людей з портфоліо. Якщо у вас немає досвіду у цій сфері, краще спробувати себе віддаленим помічником керівника, або менеджером Youtube-аккаунту. Зарплатня не обов’язково буде меншою, проте меншими будуть вимоги до людини, яка претендує на вакансію.

3) Транскрібатор. Це, на перший погляд, «страшне» слово означає людину, яка переводить аудіо або відеофайл у текст. Вакансії транскрібатора можна знайти або на спеціалізованих ресурсах, або на біржах фрилансу, таких, як kwork.com

4) Проходження опитувань. Opinion.com.ua; moemnenie.ru; surveyharbor.com — це лише декілька популярних сайтів-опитувальників, які пропонують своїм відвідувачам проходити опитування за гроші. Звісно, стабільним заробітком це навряд чи назвеш, але якщо є вільна хвилина, то декілька опитувань можна й пройти.

5) Програміст. Якщо ви володієте навичками програмування, то можете спробувати себе у цій галузі роботи. Заробітна плата залежить від наявних у людини навичок, так, junior-розробники отримують значно менше провідних спеціалістів. Але це також надійний спосіб підзаробити грошей, не покидаючи межі власної оселі.

Отже, найбільш доступним варіантом підзаробити грошей у домі на фрилансі є робота копірайтером. Зареєструвавшись на біржах фрилансу та беручи замовлення, можна поповнити свій бюджет, в умовах, коли підприємства припинили свою роботу. Це вигідний варіант в умовах, коли вільних оголошень для роботи з дому у місті немає.