Особливості та умови отримання коштів у МФО

Багатьом людям знайома ситуація, коли на покупку тієї чи іншої речі не вистачає коштів, а до зарплати ще кілька тижнів. Далеко не всі вирішуються відразу ж звернутися до родичів і друзів, оскільки в такому випадку доведеться детально розповідати про проблему, що виникла, і її причини.

Більше того, звертатися до банківської установи також не вихід, адже для отримання грошей у борг потрібно зібрати великий пакет документів, а також витратити чимало часу на очікування рішення на видачу кредиту. Причому далеко не завжди він позитивний, тому нерідко виявляється, що всі зусилля були марними. Відмови у видачі позики особливо актуальні для людей із поганою кредитною історією.

Щоб заощадити час та моральні сили, рекомендується одразу ж звернутися до «КУЛ КРЕДИТ», яка надає кредити на найвигідніших умовах, а тому користується значною популярністю серед наших співвітчизників. Важливим фактором на користь цієї МФО є прозорість, швидкість надання позики, і те, що вона не звертає уваги на ситуацію з кредитною історією потенційного позичальника.

Чому слід звернутися до МФО?

Тому що позику грошей у борг тут можна отримати у будь-який час дня та ночі. При цьому кошти перераховуються безпосередньо на картку. Не потрібно відпрошуватися з роботи або знаходити час для того, щоб просидіти чергу у банку, адже всі процедури проводяться дистанційно.

Серед інших позитивних моментів можна відзначити швидкість оформлення заявок, оскільки після грамотного підходу до оформлення та подачі документів людина може отримати кошти буквально через півгодини. Щоб насолодитися всіма можливостями сервісу, потрібно просто виконати елементарні маніпуляції, що вимагають незначної комп'ютерної грамотності і чекати рішення по кредиту.

Досить рідко виникають ситуації з відмовою, причому часто пов'язані з наданням або недостовірної інформації, або неповним заповненням анкети. Варто зазначити, що компанія не видає готівку, гроші надаються лише шляхом перерахування на банківську картку.

Як стати клієнтом?

Для цього необхідно бути повнолітнім громадянином України віком від 18 до 70 років. Надзвичайно важливо, щоб людина мала паспорт та ідентифікаційний код, а також банківську картку будь-якої фінансової установи країни.

  • Для початку необхідно відвідати офіційний сайт та зареєструватися;
  • За допомогою наданого на сторінці онлайн-калькулятора рекомендується вибрати необхідну суму, а також ознайомитись із термінами повернення;
  • Після цього важливо максимально відповідально заповнити анкету, при цьому вносити дані необхідно у всі поля;
  • Наступний крок полягає у підтвердженні особистих даних шляхом прийняття дзвінка від оператора;
  • Після цього потрібно вказати номер банківської картки та прив'язати її до свого особистого кабінету;
  • Залишається тільки чекати на результат і сподіватися, що заявку буде схвалено, а кошти перераховано;
  • Після прийняття позитивного рішення по кредиту, новий клієнт отримує повідомлення про поповнення балансу і може відразу ж витрачати гроші.

Зазначене рішення є найвигіднішим з погляду економії часу та сил, оскільки для оформлення необхідний мінімальний набір документів.

Якщо людина не встигає повернути кошти в початковий термін, вона може скористатися послугою пролонгації. Йдеться про перенесення терміну виплати кредиту без будь-яких штрафів (у разі прострочення доведеться сплачувати 1,5% від суми щодня). Головне погасити нараховані відсотки і можна користуватися отриманими грошима.