Чорна п’ятниця в АЛЛО — час планувати придбання техніки

Потрібні нова пральна машина, електрична духовка, телевізор або комп’ютер? Якщо покупка не термінова, не поспішайте до магазину, адже зовсім скоро настане Black Friday!

У цей день в інтернет-магазині АЛЛО ви зможете придбати необхідний товар за найкращою ціною, а також іншу велику й малу побутову техніку для дому. Або в подарунок — адже незадовго на нас чекають новорічно-різдвяні свята.

Реальні знижки, а не штучне зниження цін

Недоброчесне проведення акцій – це не про АЛЛО! Тут не завищують ціни напередодні, щоб у Black Friday продати товари дорожче. Наскільки це правда, кожен охочий може перевірити, порівнявши вартість обраної кавоварки, пральної машини, морозильної камери на сьогодні та на день проведення розпродажу.

Реальні знижки фахівці магазину пояснюють наступними причинами:

  • Бажання виробників збути якнайбільше продукції за короткий проміжок часу. Акційні пропозиції діють краще будь-якої іншої реклами.
  • Бажання магазинів розпродати останні одиниці техніки, щоб звільнити місце для нових партій товарів, підвищити лояльність покупців і привернути увагу нових клієнтів.

Цього достатньо, щоб будь-який омріяний товар ми могли отримати зі знижками, які бувають тільки раз на рік.

Що можна купити в АЛЛО на Чорну п’ятницю

Приємні знижки чекають на всіх покупців магазину. Придбати тут можна буде як побутову техніку, так і електроніку від відомих брендів.

Телевізори

Давно мрієте про СМАРТ телевізор з великою діагоналлю й оновленими наборами додатків, гейм-панелями? Black Friday – період, коли мрії здійснюються! Зовсім скоро екран зі стильним дизайном може стояти у вашому домі.

Кондиціонери

Кліматична техніка для приміщень різної площі з наявністю таких функцій, як таймер, фільтр, іонізатор, дисплей – корисна покупка для створення комфортного мікроклімату в помешканні.

Пилососи

Сучасні прилади здатні рутинний процес зробити швидким і захоплюючим. А коли ще можна придбати новий прилад за такою вигідною ціною, як не в Чорну п’ятницю? Сучасні виробники пропонують не лише класичні, але й ультрасучасні варіанти пилососів, бездротові моделі, роботи-пилососи з великим набором насадок.

Ноутбуки

Потужні та ультратонкі моделі можна придбати не лише для навчання та роботи, але й для сучасних ігор. Приладам властиві якісні зображення та звук, висока продуктивність, покращений геймерський досвід.

І це – лише невеликий перелік продукції, яка чекатиме в магазині на своїх власників!

Де та як зробити приємну покупку

Чорна п'ятниця в мережі АЛЛО планується як в онлайн, так і в офлайн-магазинах. Ті, хто полюбляє класичний шопінг, зможуть оглянути та випробувати товар особисто в магазині. Знижки діятимуть в мережі по всій Україні. А ті, хто робить покупки, не виходячи з дому, замовлять обрану техніку в декілька кліків, використовуючи смартфон, планшет або ноутбук.

Великі знижки дуже захоплюють. Щоби не придбати зайвого та не забути про щось важливе – складіть перелік необхідних покупок заздалегідь. Подумайте не тільки про себе, адже техніка та електроніка – один з приємних подарунків для близьких.