Топ 4 жіночих парфумів для зими від експертів «Optparfum»

Парфум додає образу довершеності, підкреслює індивідуальність і стиль життя. В холодний період аромати розкриваються інакше, ніж в теплу пору року. Легкі та свіжі парфуми, які влітку добре відчуваються, взимку стають непомітними. Якщо ви губитесь у розмаїтті ароматів, коли заходите в інтернет-парфумерії, зверніть увагу на кращі аромати для холодної пори року за версією експертів Optparfum.

Carolina Herrera CH

Насичений, життєрадісний аромат для тих, хто кожен день зустрічає посмішкою та з іронією ставиться до проблем. Виразний, насичений квітковим пахощами, трохи солодкий Carolina Herrera CH іскриться у повітрі, створюючи святкову атмосферу. Перше враження – яскравий цитрусовий вибух, який згодом поступається ноткам жасмину та болгарської троянди. Елегантна база складається з оксамитових нот кашеміру, шкіри та кориці.

Yves Saint Laurent Manifesto

Чарівний шлейф Yves Saint Laurent Manifesto створений для стильної та впевненої жінки. Французький шик, витриманий до дрібниць. Парфум — пастка для чоловічої уваги. Аромат заворожує чарівним звучанням ягід чорної смородини з додаванням цедри бергамота. Згодом відчуваються нотки білих конвалій і садового жасмину. База парфума класична:

  • деревина сандала;
  • кедр;
  • ваніль.

DIOR J'Adore Infinissime

Розкішний та легкий парфум символізує гармонійне поєднання жіночності та сили. У цій версії J'Adore до традиційних нот додався новий сонячний відтінок привабливої граської туберози — квітки, аромат якої створює романтичний настрій. В Infinissime її запах доповнюють нотки:

  • іланг-іланга;
  • жасмина;
  • цитрусів;
  • сандала;
  • бергамота.

LANVIN Eclat D'Arpege Sheer

Аромат LANVIN Eclat D'Arpege Sheer чудово доповнить образ щирої та ніжної жінки, закоханої у життя. Цей аромат ідеально підійде тим, хто вміє отримувати задоволення, чиє серце переповнюють емоції. Парфум оцінять представниці прекрасного полу, яких навіть найменші радощі роблять абсолютно щасливими.

У верхніх нотах композиції відчувається мандарин, питайя та листя лотоса. Згодом розкривається букет з півонії, конвалії, жасмину. Заершують композицію ноти білого мускусу, амбри та кедра.

Якщо ви шукаєте парфуми для зимового періоду, то можете вибрати будь-який з цих безпрограшних варіантів. А завдяки сайту Optparfum, де можна придбати парфуми недорого, ви зможете дозволити собі всі 4 чаруючих аромати.