Санаторії Трускавця: всі переваги унікального бальнеологічного курорту

Трускавець – український курорт майже із двовіковою історією. За якістю і цілющими властивостями мінеральних вод його часто порівнюють з Баден-Баден або Віші. Однак насправді за деякими критеріями він перебуває поза конкуренцією у всьому світі!

Основа туристичного житлового фонду – це санаторії Трускавця. Вони надають комплекс оздоровчих послуг. На курорті є як здравниці, збудовані в далекі радянські часи та адаптовані під сучасні вимоги, так і санаторні комплекси, що з'явилися останні десятиліття. Серед них особливе місце займає санаторій "Віктор" в самому центрі здравниці, про який детальніше можна дізнатися на сайті https://truskavets.pro/ru/sanatorijj-viktor/. Тут для повноцінного відпочинку і ефективного оздоровлення пропонуються комфортні номери різної цінової категорії, чудова кухня, відмінно облаштовані зони відпочинку, сауна, тренажерний зал, басейн, широкий спектр медичних і SPA послуг.

Трускавець – курорт особливий

Санаторії Трускавця з усіх боків оточені густими лісами, завдяки яким повітря тут ідеально насичене киснем. Крім того, ці установи в переважній більшості використовують найефективніші методики лікування та профілактики багатьох захворювань. Сюди їдуть люди, які страждають від порушень обміну речовин та проблем з нервовою системою, з хворобами травного тракту та опорно-рухового апарату, з недугами серцево-судинної системи, нирок, печінки та жовчних шляхів.

На сайті популярних вітчизняних туроператорів ви можете замовити тури до будь-якого з представлених санаторіїв Трускавця, підібрати відповідні для себе умови проживання та лікувальні процедури. Серед останніх – ЛФК та ​​фізіотерапія, озокерит процедури, психотерапія. Однак основними залишаються все ж таки бальнеологічне лікування, яке проводиться з використанням трускавецьких мінеральних вод.

Мінеральні води з унікальним хімічним складом

Головна цінність курорту криється в родовищах мінеральних вод, що мають унікальні цілющі властивості. Найбільш відоме та популярне з них – це родовище «Нафтуся». У складі води з цього джерела містяться речовини нафтового походження, які забезпечують ефективне лікування та високий профілактичний ефект.

У такій воді удосталь присутні потужні адаптогени, які допомагають дбайливо відновити роботу захисних систем організму, суттєво спрощують його адаптацію до несприятливих навколишніх умов. Крім того, «Нафтуся» ефективно вимиває сольові відкладення, що призводить до покращення стану внутрішніх органів та систем.

Інші популярні джерела – Марія та Софія, забезпечують курорт мінеральними водами, які допомагають позбавитися захворювань шлунково-кишкового тракту, виводять надлишки жовчі, допомагають при гастриті та інших захворюваннях травного тракту.

Є на курорті і інші родовища мінеральних вод із унікальними характеристиками. Наприклад, вода з джерела Юзя демонструє відмінний ефект, що омолоджує, відновлюючи пружність шкіри, розгладжуючи зморшки. Родовище Броніслава популярне серед тих туристів, які приїжджають до Трускавця, щоб назавжди забути про хвороби горла, носоглотки та інших дихальних органів. Тутешня вода знімає запальні процеси, а також є сильним природним антисептиком.

Для комфортного проживання можна вибирати готелі та готелі, скористатися пропозиціями приватних орендодавців. Практично кожен готель має власний оздоровчий центр із широким спектром процедур, спрямованих на лікування та профілактику хвороб. Трускавець – затишне та красиве місто, яке подарує вам здоров'я та безліч яскравих вражень!