Як замовляти косметику з Америки: короткий лікнеп

Оновлювати б’юті-арсенал краще за все в американських інтернет-магазинах. По-перше, це дешевше. По-друге, в якості продукції ви можете бути абсолютно впевненими. Як замовити декоративну косметику, косметику для догляду за обличчям, тілом та волоссям чи парфуми із США з доставкою в Україну? Подробиці — далі в матеріалі.

Ey9bKkZhogteDPcIq94jAwDulkRKxKXZr9L9eMO6MeEzPApwPu9WFNpsygGNkql_UoCnqVYSsCzjNtY_SWX-FCVWUfyTPU2a-HobE1KM92Kwk0P5Ka-KZpLKLCzdvjzoUOg-Pqri=s1600

Чому вигідно замовляти косметику з Америки?

Аргумент номер один — суттєва різниця у ціні. Косметика з Америки навіть з урахуванням доставки коштує дешевше, ніж аналоги в Україні. Імпортні товари українські ритейлери продають зі значною накруткою.

У США асортимент ширший. В Україні навіть в офіційних магазинах товари представлені не повною мірою (зазвичай — хіти торгових марок та нові запуски основної колекції). Наприклад, лімітована продукція та адвент-календарі проходять повз українських покупців. До того ж у Штатах можна придбати косметику популярних блогерів, яка не представлена в нашій країні.

Оформляючи замовлення на офіційному сайті того чи іншого бренду, ви можете бути впевненими в оригінальності та якості косметики. Американське законодавство суворо карає за порушення прав споживачів, а магазини турбуються про репутацію.

Популярні інтернет-магазини, де можна замовити косметику

В Америці та в усьому світі популярні такі онлайн-майданчики:

  • Amazon;
  • eBay;
  • Anastasia Beverly Hills;
  • Bath & Body Works;
  • Beauty Bridge;
  • Sephora.

Оформити замовлення легко. Як інтерфейс, так і загальний принцип роботи сайтів практично не відрізняється від українських маркетплейсів. Більшість із них приймають до оплати міжнародні банківські картки Visa та Mastercard.

YmZe9zOnjJZcYVaBdViEe24Aoh1iSBbwD6FwYg901mPn7ZHmRF_SwQSzxoHaoI2naNaU7c0CUvLeKucorzAKhq7Ft_uRlJMAnPfz4vnGLTQAvb8Wjqm5R2JC6cYM5NGhh0UlQopt=s1600

Зверніть увагу, що чимало магазинів не доставляють замовлення в Україну, тому варто скористатися послугами компанії Ukraine Express, яка організовує міжнародні перевезення.

Щоб розпочати співпрацю, створіть на сайті ukraine-express.com обліковий запис. Оформляючи замовлення в американському інтернет-магазині, у полі shipping address вкажіть адресу складу компанії, що знаходиться у Сполучених Штатах. Замовлення доставлять туди, а вже після представники Ukraine Express відправлять його в Україну. Клієнтам не потрібно сплачувати sales tax, а «маршрут» посилки можна відстежувати в особистому кабінеті. Терміни доставки варіюються від 3 до 42 днів.

Детальнішу інформацію про співпрацю шукайте на офіційній вебсторінці компанії.