Курси з програмування для IT фахівців у Києві

Комп'ютерна Академія КРОК спеціалізується на підготовці програмістів, дизайнерів та системних інженерів, яких не може замінити штучний інтелект. Академія навчає студентів розуміти завдання та мислити вже готовими проектами у команді.

Ми працюємо з 1999 року. За цей час Академія випустила понад 250 000 випускників з 22 країн світу, відгуки яких можна дізнатися на нашому сайті: https://kiev.itstep.org/ru/programmer . Окрім цього, у нас відкрито філії по всій країні.

Переваги навчання у Комп'ютерній Академії КРОК

Студенти, які брали участь у програмах Академії, отримують такі переваги під час навчання:

  • програму навчання узгоджено разом із нашими партнерами, майбутніми роботодавцями випускників, тому багато хто з них працевлаштувався відразу ж після захисту дипломів. Це пов'язано з тим, що з кожним роком покращується програма, а викладацький склад підібраний висококваліфікований;
  • кожен з викладачів є експертом у своїй галузі та професіоналом у своїй справі. Основне завдання зробити навчання цікавим, результативним та усвідомленим;
  • навчання проходить у дружній атмосфері, де кожен може розраховувати на підтримку, знайти однодумців та здобути якісну освіту з працевлаштуванням. Кожен випускник після закінчення навчання отримує диплом міжнародного зразка, а також відповідні сертифікати від компаній – партнерів Академії КРОК.

Для кого розроблено програму навчання?

Програма навчання Комп'ютерної Академії КРОК розроблена на основі авторських методик професійних викладачів, завдяки яким тисячі випускників стали висококваліфікованими розробниками у великих міжнародних IT компаніях більш ніж у 36 країнах світу. Наша програма розрахована на такі категорії студентів:

  • школярів та випускників 9-11 класів, які зможуть здобути першу професію, навчаючись у школі і таким чином реалізувати свою мрію стати програмістом;
  • студентів вищих навчальних закладів 1-5 курсів, які зможуть освоїти нову професію паралельно професії, яку вони здобувають у ВНЗ;
  • власники інших професій різної вікової категорії віком від 23 до 55 років;
  • для іншої категорії населення, яка бажає підвищити свою кваліфікацію у ІТ сфері.

Які результати отримають наші студенти?

Студенти Академії вже за два з половиною роки отримають максимум практичні заняття з необхідними матеріалами для навчання у вигляді електронного щоденника, завдяки чому кожен студент може займатися в будь-який зручний для нього час. Під час навчання учні виконуватимуть різноманітні цікаві проекти, які відповідають запитам роботодавця. Наприкінці навчання вони виконують дипломний проект, який разом із іншими завданнями складає портфоліо студента. Його можна використовувати під час працевлаштування.

Комп'ютерна Академія КРОК працює з провідних IT компаній, які після закінчення навчання можуть взяти до себе на роботу цікавих та здібних студентів.

Навчання відбувається у таких формах:

  • стаціонар — для тих, хто має час навчатися протягом сьогодні;
  • підлозі стаціонар — для тих, хто поєднує основну роботу або поєднує освіту з навчанням;

School Student — розрахована для випускників шкіл та студентів вузів таким чином, щоб вони не відривалися від навчання. Більш детальну інформацію про Академію, навчання та викладачів можна дізнатися з сайту.