NEONEX - відмінний варіант для бажаючих кинути палити

NEONEX - мініатюрний одноразовий пристрій з низьким вмістом нікотину (4,5%). Це оптимальний варіант для тих хто шукає альтернативу кальяну або тих, хто кидає палити, і людей, які хочуть отримати щось легше, ніж звичайні цигарки.

Місткість рідини на 5 мл забезпечує 1500 затяжок, що є золотим стандартом для одноразових сигарет – смак не встигає набриднути, але й водночас вбудований порт Micro-Usb дозволяє повністю використовувати ресурс даного пристрою, що має акумулятор на 550 mAh.

Так, це пристрій, що перезаряджається, що є величезним плюсом для споживача (досить часто у аналогів зустрічається проблема з акумулятором - акумулятор сідає, а рідина ще залишається в баку і користувач вважає, що не використовував пристрій по максимуму)! А вигідно замовити neonex одноразові сигарети ви зможете на сайті neonex.com.ua. 

NEONEX має все, що так потрібно:

  • Унікальний дизайн - паралелепіпед зі скошеними кутами, має хромоване кільце, що робить девайс не тільки таким, що виділяється на тлі конкурентів, але і більш ергономічним.
  • Порт-зарядку Micro-Usb - що дозволяє користувачеві до останньої частки рідини насолодитися насиченим смаком
  • Оригінальну упаковку – циліндрична форма, щільний матеріал та стильний дизайн дозволяють покупцеві насолодитися процесом розпакування пристрою
  • Компактність, легкість – на відміну від багатьох інших сигарет NEONEX – це буквально невідчутна річ. Немає такої кишені, в яку б не помістився цей предмет.

Як правильно курити електронну сигарету

Як і звичайне куріння, процес електронного паріння тісно пов'язаний з пошуком своєрідного балансу між приємною звичкою та елегантним – можна сказати, навіть стильним – ритуалом. Багато парильників, як і раніше, оцінюють вибір марки і манеру затягуватися суто з естетичної точки зору, що цілком зрозуміло, оскільки досвід їм це дозволяє. Проте новачкам потрібно насамперед дізнатися, як курити електронну сигарету правильно, щоб не зіпсувати свої перші враження та не розчаруватися у вейпінгу.

Позбавляємося помилкових алгоритмів

Спочатку доведеться навчитися контролювати власні легені і, можливо, потяг до нікотину. Надмірний поспіх загрожує двома видами поширених серед недосвідчених вейперів помилок – різкими затяжками та подвійними затяжками. У першому випадку, коли користувач затягується швидко і різко, парогенератор неминуче почне протікати через повітрязабірник або в місцях розташування різьбових з'єднань.

У другому випадку, при спробах отримати більше пари, рідина потраплятиме безпосередньо в мундштук, а потім і на губи. В результаті ротова порожнина та стики сигарети наповнюються первозданною жижею, а бідний гаджет, намагаючись впоратися з натиском, серйозно перегрівається, скорочуючи термін своєї служби.

Правильне позиціонування

Положення пристрою в просторі також важливе. Наївні люди впевнені, що знають, як правильно курити електронну сигарету, оскільки ризик виникнення пожежі виразно менший, ніж при традиційному курінні. Вони розслаблено затягуються, розвалившись у улюбленому кріслі або на дивані, при цьому просто «закидають» свій павер-девайс догори, немов це пивний кухоль, або навпаки – тримають його горизонтально.

В результаті робота механізмів змочування гніту порушується: майже суха бавовна починає пригоряти при контакті з нагрівальними елементами і неминуче псує смак. Деякі взагалі забувають про отвори подачі повітря і перекривають їх пальцями, ускладнюючи генерацію пари. Просто тримайте е-сигарету так, щоб мав місце деякий ухил донизу, у бік акумулятора (це буде приблизно 45-градусний кут).

Паріть у власному ритмі

Для отримання насиченої пари та повного розкриття смаку потрібно виробити власний алгоритм, що складається зі своєрідних циклів. Початківцям поки невтямки, наскільки складним і чутливим пристроєм є електронна сигарета: як курити, так і доглядати її потрібно з особливою увагою. У павер-девайсах зазвичай акумулятор задіюється мануально, тому вмикати і утримувати кнопку потрібно одночасно із затягуванням - інакше жижа перетіче в не призначені для цього місця, а ресурси кліромайзера істотно знизяться.

Не забувайте і про повітропроводи, відповідальні за тягу: щотижня прочищайте їх, щоб обдування випарника було якомога ефективніше. Привчіть себе до потрібного ритму і насолоджуйтесь ширянням. Крім цього потрібно дбати і про систему блокування кнопки «файр», щоб виключити проблеми з довільною активацією сигарети в кишені. А своєчасне зняття блокування безпосередньо перед перекуром допоможе уникнути протікання і негативних наслідків, що наслідують.