Тумба для взуття з сидінням у передпокій: зручно, красиво та практично

Гарний і затишний передпокій є гордістю господарів, у ньому намагаються продумати все до дрібниць. Для комфортного перевзування підійде тумба для взуття з сидінням у передпокій, яка, окрім своєї функціональності, стане чудовим доповненням інтер'єру.

На сьогоднішній день у торгових точках, зокрема в інтернет-магазині VoV.Furniture  представлені різні варіанти взуттєвих тумб, серед яких можна вибрати просту і витончену модель обувниці або придбати більш дорогу модифікацію.

Переваги тумбочки для взуття з сидінням

Дизайнери постійно модернізують меблі, пропонуючи все більш практичні та багатофункціональні рішення. Невисока тумбочка із сидінням має кілька полиць, верхня площина є сидінням. Воно оббивається шкірою, тканиною або залишається твердим, все залежить від переваги покупців. Основною перевагою конструкції є підвищений рівень комфорту. серед інших плюсів слід зазначити:

  • ​​стійкість та безпека конструкції;
  • багатофункціональність;
  • довговічність використання;
  • компактні розміри;
  • презентабельний зовнішній вигляд.

Взуття відмінно впорається зі своєю основною функцією зберігання взуття, стане прикрасою передпокою. Виробники пропонують не тільки однотонні вироби, а й комбіновані відтінки товарів, що випускаються. Скриньки та полички значно збільшують їх можливості. 

Тумби з сидінням надають затишку приміщенню. Для просторих кімнат можна придбати два предмети, які витримані в одному стилі. Компактні моделі забезпечують порядок біля входу до квартири чи будинку. Це ідеальний варіант для просторого холу та невеликого коридору, чудове рішення для будь-якого інтер'єру.

Які бувають взуттєві тумби з сидінням

Тумбочки розрізняють за типом, формою, розміщенням, видом опори. Закритий вигляд приховає туфлі та босоніжки від сторонніх поглядів. Така конструкція надійно захистить їх від кігтів домашніх тварин, убереже від пилу. У ній обов'язково передбачаються отвори для циркуляції повітря чи примусова вентиляція. Це забезпечує швидше висихання туфель.

У відкритих моделях взуття постійно провітрюється. Це зносостійкі системи, в них відсутні дверцята, тому практично не зношується фурнітура. Популярний тип меблів зводить до мінімуму ймовірність появи неприємного запаху. Але на туфлях та черевиках при такому зберіганні більше збирається пилюка.

Для невеликих квадратних кімнат підійде кутова модель, яка зручно розміститься у просторі, додасть затишку приміщенню. Для довгих передпокоїв краще підхлдить модель прямих типів. Для просторих кімнат можна вибрати будь-який варіант, особливою популярністю користуються тумбочки, що входять до гарнітуру. Уся ситуація в цьому випадку буде витримана в єдиному стилі.

Матеріали для тумби

При виборі звертають увагу на зносостійкість, надійність та практичність виробу. Всі ці властивості залежать від матеріалу, що використовується для його виробництва:

  • Натуральне дерево. Класична модель додасть солідності передпокою. Вона чудово виглядає у просторих кімнатах, де виступає предметом зберігання та декору.
  • ДСП - деревинно-стружкова плита є популярним матеріалом для виготовлення взутниць. Переваги таких тумб полягає в невисокій ціні, надійності та міцності. З ДСП створюють цікаві моделі для оформлення передпокоїв.
  • Метал використовують для оригінальних конструкцій. До ніжок кріпляться грати, на них ставлять капці, туфлі, черевики. Ковані елементи служать для оздоблення виробів, виконаних у традиційному стилі.
  • МДФ - деревноволокниста плита не боїться вологості, має високу міцність. Використовують різні технології та модні тенденції для декорування меблів, що надає їй привабливого вигляду. ДВП є доступним матеріалом, що використовується для виробництва. Він відрізняється гарною міцністю, стійкий до перепадів температур.

Домогтися надійності і практичності товарів, що випускаються, виготовлювачу допомагає спеціальна обробка матеріалів. Вона забезпечує захист поверхонь від бруду та вологи.