Надійний тонометр. ТОП 5 брендів, на які потрібно звернути увагу

Сьогодні на ринку представлена просто надзвичайна кількість тонометрів. Різні моделі, бренди та абсолютно різноманітні ціни. У такому розмаїтті не кожен зможе легко визначити, який саме тонометр йому придбати. Для такої непростої справи варто розуміти, які бренди продають найкращий продукт на ринку, а які навіть розглядати не варто. Як і скрізь, в цій ніші є свої лідери, і нижче представлено ТОП 5 брендів, на які вам варто звернути свою увагу.

Omron

Японська фірма випускає одні з найкращих тонометрів у світі. Існує близько 40 моделей різних цінових сегментів. Тонометр Omron часто з'являється у списках закупівель у лікарень різних профілів, що свідчить про довіру до бренду серед фахівців. Найпопулярнішими у виробника є автоматичні тонометри із манжетою на плече. Також у продажу можна знайти більш просунуті варіанти. Для легкого ведення графіка тиску є тонометри з передачею інформації на смартфон - це дуже зручно для людей, які повинні регулярно вимірювати тиск і записувати результати.

chZBpCK6wAaJvHRe3WaFjYJxCw5SMOtJ3oygJYirHA17TexDWJgEaG1DUs2oQWD3p0YQgUZNJZJ-fmFxdyaZ-LehNtLDTmAWZHkcYJByXVIVuqt-gl_PgFQLRRHWyyXzC2uF1S6G

Серед усієї різноманітності також можна знайти й простіші тонометри, наприклад, з манжетою на зап'ястя і навіть зовсім старі, але перевірені напівавтоматичні тонометри.

Даний бренд по праву заслуговує на місце серед кращих, оскільки зміг довести свою надійність часом. Апарат для вимірювання тиску фірми Омрон сьогодні можна зустріти у будь-якій частині планети. Сміливо вибирайте даного виробника, якщо вам потрібна якість та надійність.

AND

Ще один виробник із Японії, і цього разу це фірма AND. Дана компанія, як і Omron, має високі показники якості та надійності. Тонометр AND, на жаль, є менш популярним в Україні. Він представляється приблизно у 30 моделях. Усі типи тонометрів, починаючи від механічних, і закінчуючи автоматичними, мають дуже приємну ціну.

Доступність — це відмінна характеристика цього бренду. Але при цьому, якість не страждає, а на деякі моделі виробник дає гарантію до 10 років.

uNnwX-VdD_pdP8x7zxCrLFNvZNgZQEKcM2NIBljPUOi3Y0EPYMM1Q3fyeneHu-ZQutlWjJ0ucEtqDjCMIZgXP1LZ6ItQTTGC8gDkb9UkUvSXS4TA6uAMgG0d1mJ2LzdHBDxlpO9G

B.Well

Один із найпопулярніших брендів на сьогодні — це, звичайно ж, B.Well. Моделі цієї фірми можна знайти чи не в кожній аптеці. А при замовленні в інтернеті очі розбігаються у такому багатому виборі.

Британський виробник подбав не лише про піар та впізнаваність товару, але також і про його якість. Тонометр B.Well прослужить вам довго та якісно, а широкий асортимент дозволить вибрати необхідний у конкретному випадку тонометр.

glAdO4itoeTlvaQNx8On6-npBmdkuE207frzOGYsyiEzsewjvpe9iSEHave7ZWvVd2HmFmZVvFAD_B9-92m0bA7vQlTX8TEFnEyne3E3aKfeATNcZSCQMPAzTuZvpj-m4Dbz14dL

Longevita

Тонометр Longevita — це один із найточніших приладів для вимірювання тиску. Цей бренд завоював довіру своєю якістю, яку можна побачити абсолютно в будь-якій моделі цього бренду.

Приємним плюсом фірми Longevita буде ціна товарів. Дуже низька ціна, у порівнянні з іншими топовими брендами, може бути для когось вирішальним фактором у виборі підходящого приладу.

0XTuTqm4w9vC1z4zN-mwmlMwAnudfEtlD1VmLnN5zKIsfi2MS4RofpkSq6QD_mFCxKeMrX68B2HGlZ-ZJFBSgKw-0FOx_y1PBpSUEGEscuHJM1RVFCw6_kujoZBr38LlM6G8kgTs

Little Doctor

Досить старий сінгапурський виробник медичної техніки Little Doctor надає широкий асортимент тонометрів по всьому світу. Не виділяючись чимось особливим, виробник ідеально збалансував якість та ціну. Якщо ви не хочете довго вибирати й сумніватися, то сміливо обирайте тонометр компанії Little Doctor, і не помилитесь із вибором!

CyHczxgH8RvMa004inM9Exyk-u_lXPt-DGr9BJHxEa-m5s00iiDbBUXanLKXU7AdtwZXAP_zpcjVWRY80ni8KKDwUkvIwu6ICjGDuqRvlOeMJ3kidUZ3-nSJgKAVJQlmbYhLrBi5

Усі перелічені вище бренди ви можете знайти на сайті, ознайомитися з асортиментом та купити тонометр, який підійде саме вам.