Витончений світ елітного кришталю Baccarat

Компанія Баккара понад дві сотні років встановлює найвищі стандарти, розвиваючи сильні сторони декоративного мистецтва. Скляні майстри у своєму прагненні створювати прекрасне перетворювали на твори високого мистецтва предмети пересічні, суто утилітарні: склянки, вази, графини, фужери.

Baccarat - це стандарт у світі кришталю. Більше двох століть кришталеві вироби все також не втрачають своєї привабливості та попиту на ринку. Витонченість, стиль, витримка класики-жанру - все це вміщається в одне поняття "кришталевий виріб".

На сьогоднішній день елітні чудові вироби, представлені на сайті https://empirehall.com.ua/baccarat-ru особливо актуальні для проведення заходів по палацах і різних корпоративних за участю фешн-зірок та інших відомих особистостей. У багатих людей все має бути гарним, навіть столове приладдя!

Окрім того харківський бутік EMPIRE HALL пропонує чудові колекції елітного посуду таких відомих брендів як Meissen, Christofle, Bernardaud. Без перебільшення кожна колекція в EMPIRE HALL - це справжній витвір мистецтва, гідний вибір статусних людей.  

Бренд Baccarat

Оцінюючи естетичне виконання товарів від цього бренду, можна сміливо стверджувати, що тут є нотки авангарду. Компанія готова реалізувати найвишуканіші ідеї, які будуть зростати в попиті на світовому ринку та створювати позаконкурентні продажі. Різні дизайнерські рішення втілюються у вигляді кришталевого приладдя, яке потім стає культовими виробами, в яких витримано особливий стиль і смак. Аристократичні цінності минулого тут також стають помітними неозброєним поглядом.

Вироби бренду створюються вручну. Фірма з виробництва кришталю заснована ще далекого 1764 року і з того часу не втрачає своєї високої марки популярності.

Художні директори почали втілювати задумки ще від царювання Людовіка XV. Раніше справжньою цінністю були фантасмагоричні світильники, які сьогодні створюються під керівництвом дизайнера поточного століття Філіпа Стара.

Сучасні майстри мають досконалі знання про те, як правильно виконувати зварювання та обробку кришталю. І навіть навчилися створювати вироби з додаванням дорогоцінних металів, що відтворюють неповторний колір у склі виробів.

Кришталь у кожному будинку

EMPIRE HALL – це ексклюзивний дистрибютор компанії Baccarat в Україні, який пропонує великий асортимен оригінальної вишуканої продукції найвищої якості виконання:

  • предмети декорації,
  • ювелірні вироби,
  • світильники в різних стилях,
  • декантери,
  • графини,
  • фужери,
  • келихи,
  • рідкісні вироби, які стали частиною антикваріату і купуються для складання колекції, подарункові набори з кришталю з дорогоцінними металами,
  • предмети лімітованих версій

І насамкінець, запамятайте: всі популярні шедеври з кришталю варто купувати тільки у надійного виробника, який знає все і краще про технологію виробництва особливих виробів.