Вигідні напрямки домашнього швейного бізнесу

За тривалий час вдалося перевірити безліч варіантів заробітку на пошитті одягу та аксесуарів. У цій сфері іноді можна навіть обійтися без машинки, завдяки чому початкових інвестицій взагалі майже не потрібно, оскільки потрібні будуть лише нитки, голки, тканина та бісер.

Якщо займатися індивідуальним пошиттям, то вам цілком вистачить і можливостей старенької швейної машинки, що вміє шити прямий стыбок та зигзаг. А ось для виробництва в домашній майстерні дрібних партій одягу та аксесуарів на продаж знадобиться вже професійна швейна машина та оверлок, купити які за доступною ціною ви можете в інтернет-магазині Janome за посилнанням https://janome.in.ua/.

Домашній швейний бізнес дуже цікавий і для молодої дівчини, і для поважної жінки, яка бажає отримати приємну надбавку до пенсії. Це ідеальна сфера застосування творчих сил та розвитку бізнес-ідей. Звичайно, успіх у цій справі можливий лише за умови обліку безлічі факторів і нюансів, але якщо є ентузіазм, то потрібно пробувати, не боячись невдач. Масштаби інвестицій на початковому етапі тут досить скромні. Навіть якщо пошиті речі будуть слабо продаватися, обладнання залишається з вами, і завжди можна «перепрофілювати виробництво» на щось ходове.

Вигідні напрямки

Багаторічна практика показує, що в умовах домашнього швейного виробництва найвигідніше займатися пошиттям наступних виробів:

  • Дитячий одяг. Інвестиції – 15 000 грн., прибуток – 10 000 грн.
  • Головні убори – кепки, бейсболки. Вкладення 6 000 грн., прибуток 13 000 грн.
  • Весільні сукні з вишивкою. Вкладення – 120 000 (з урахуванням покупки промислової вишивальної машини), дохід – 600 000.
  • М'які іграшки. Витрати – 2000, чистими на руки – 20000.
  • Комбінезони для собак. Закупівля матеріалів – 1000, віддача – 3000.
  • Автомобільні аксесуари. Мінус – 25 000, плюс – 50 000 грн.

Вишиті портрети

Потрібно згадати ще один напрямок, який зараз перебуває на зльоті. Йдеться про перенесення фотографій на матерію за допомогою вишивки. Ніша майже вільна, оскільки тут потрібне промислове вишивальне обладнання, ціна якого стартує від 90 000 гривень. Але якщо все ж таки зважитися на таке вкладення грошей, машина досить швидко окупиться, оскільки із замовленнями проблем не буде. Вишитий портрет – найкращий подарунок на ювілей. Люди замовляють вишиті дитячі фотографії, краєвиди, зняті на свій смартфон. І коштує це недешево.