Бралетт - літній тренд та зручна річ у жіночому гардеробі

Однією з найголовніших помилок про жіночу сексуальність вважається стереотип, що немає нічого красивішого і привабливішого оголеного жіночого тіла. Виявляється, є. Якщо на жіноче тіло одягнена гарна мережива нижня білизна, то вона стає в кілька разів бажанішою!

Літній тренд, незамінний у відпустці

Зараз модні тенденції на бюстгальтери з пуш-ап-ефектом сходять нанівець, панночкам набридли кісточки, які впиваються в ніжну шкіру. На зміну поролону приходять зручні та приємні тілу бра-бюстгальтери. Ця білизна може бути декорована ніжним мереживом, вона здатна підкреслити невеликі груди та її природну красу.

Бра дуже зручний, якщо одягати його під речі оверсайз, при більш облягаючих речах перехожі можуть бачити білизну. Бюстгальтер може виглядати як топ і доходити до пупка, такий варіант ідеальний для відпустки. А в інтернет-магазині https://kosta.ua/zinkam/ можна вигідно купити цей, та інший модний жіночий одяг ТМ KOSTA.  

Критерії вибору

Приємно, коли чоловік дарує тобі білизну, але бра-бюстгальтери, топи краще обирати самій. Змішування фактур бралет може бути стильним доповненням спідниці-міні, джинсових шортів і штанів.

  • При виборі цієї моделі потрібно враховувати підтримку грудей, зручність, розмір, тому що мереживо не розтягується при носінні.
  • Не можна вибирати занадто маленький бра або занадто великий, інакше є великий ризик перетворити найкрасивіші груди на некрасиві та плоскі.
  • Варто також звернути увагу і на ширину бретельок: для повсякденного носіння краще вибрати широкі, а якщо в планах одиночний вихід, то підійдуть і тонкі бретельки.

Бралетти різняться між собою. Можуть бути ретро-варіанти, які носили дівчата минулого століття, можуть бути і в пін-ап-стилі. Для щоденного носіння краще зробити вибір на користь першого варіанту. Ретро-бра добре підтримує груди, надаючи їм привабливу форму, а пін-ап підійде для романтичного побачення або першої шлюбної ночі.

З чим і як носити

Мереживні бра-топи - це відмінний універсальний варіант для відпустки, вони здатні надати впевненості дівчині в різних ситуаціях, головне правильно підібрати фасон і продумати з чим поєднувати. Ось вам кілька ідей від стилістів із цікавими образами для натхнення.

  • Бралетт добре виглядає з джинсовими шортами високої посадки та картатою сорочкою. Ґудзики можна не застібати зовсім або лише пару нижніх, щоб сильно не оголювати живіт. 
  • Мереживний бюстгальтер чудово доповнить образ для вечірки, якщо одягнути його з довгою спідницею до підлоги.
  • Кольоровий бралет відмінно виглядає з білою футболкою, що просвічує. Тепер білий колір почало носити ще простіше!
  • Ще один хороший образ - з джинсовими шортами високої посадки та вільною блузою-накидкою.
  • І завжди можна зупинитися на найпростішому образі, одягнувши бралетт із джинсами на високій талії.
  • Не знаєте, що вдягнути під білу прозору блузку? Бра контрастного кольору виглядатиме дуже мило.
  • А ще ця деталь одягу добре виглядає, коли футболка має глибокий виріз ззаду.
  • Ще одне чудове поєднання - з довгими спідницями в підлогу, тому що вони чудово доповнюють одне одного. Надягніть зверху джинсування, щоб не виглядати зовсім голою.
  • Футболка з такими глибокими розрізами виглядає неймовірно – образ чудово доповнить бралетт!
  • Носіть цей предмет під одягом з глибоким вирізом, щоб білизна була помітна.