Особливості сатинової постільної білизни та критерії її вибору

Якісна постільна білизна — запорука гарного сну. Щоб не було негативного впливу тканини на шкіру, потрібно вибирати постільну білизну з якісного матеріалу. Одним з таких є сатин. Потрібно знати, за якими принципами вибирати постільну білизну з цього матеріалу, щоб не придбати підробку. 

Особливості сатинової постільної білизни

Сатин — це міцний, пластичний, бархатистий матеріал з легким глянцевим ефектом. Постільна білизна з нього приємна на дотик.

Висока щільність матеріалу та унікальний зовнішній вигляд досягається завдяки унікальній системі виготовлення сатину. Про зносостійкість білизни з цієї тканини свідчить те, що вона витримує понад 300 прань. Сатин не викликає алергію, тому постільна білизна з цього матеріалу підійде всім. Її можна замовити на сайті le-vele.com.ua/postelnoe-bele/satin-100-hlopok. Там великий вибір якісної сатинової білизни на будь-який смак.

Переваги та недоліки постільної білизни із сатину

Постільна білизна із сатину має наступні переваги:

  • тривалий термін експлуатації;
  • збереження яскравого кольору навіть після багаторазового прання;
  • здатність добре пропускати повітря, що сприяє комфортному сну;.
  • гіпоалергенність, що дозволяє використовувати білизну навіть для дітей;
  • хороша терморегуляція, завдяки якій взимку не холодно та не жарко у спеку.

До недоліків постільної білизни із сатину відноситься те, що вона трохи ковзає. Щоб цього не було, потрібно спати в піжамі із якісного матеріалу.

Постільна білизна із сатину недешева. Але ціна виправдана великою кількістю переваг і відсутністю шкоди для здоров’я.

Поради щодо вибору постільної білизни із сатину

Деякі продавці пропонують покупцям недешеву підробку. Щоб не потрапити на їх гачок, потрібно уважно вибирати сатинову білизну.

Товар має бути без запаху. Якщо від постільної білизни йде різкий запах, не купуйте таку продукцію. Вона пофарбована неякісним барвником.

Подивіться, чи пропускає тканина світло. Чим більше його проходить через матеріал, тим нижче його щільність. Ідеальний показник щільності сатинової білизни — 120 ниток на 1 см². Це має бути зазначено на етикетці.

Сатинова постіль ідеально підходить для того, щоб забезпечити комфорт під час відпочинку. Щоб не переплатити за підробку, уважно робіть вибір та купуйте в спеціалізованих магазинах. Якісну сатинову постільну білизну на будь-який смак знайдете на le-vele.com.ua.