Переваги та причини популярності їжі в коробках

Дистанційне навчання та робота почали входити у звичку. У режимі самоізоляції доводиться планувати кожен похід у магазин. До приготування на всю родину сніданку та вечері додалися обіди. Вирішення проблем з продуктами пропонують служби доставки. 

Переваги та особливості доставки їжі 

Замовлення піци, ролів, воків на свята, стали звичною справою. Навіть у маленьких містах є послуги з доставки фастфуду. Така їжа готується швидко, коштує недорого, приїжджає до офісу, додому. Однак для постійного харчування, швидка їжа не годиться, тим більше для раціону дітей. 

Тоді на допомогу приходить доставка з ресторанів або спеціальних служб, наприклад vip catering foodbox, які підбирають здорове денне меню. Найбільша кількість подібних сервісів у великих містах. Однак поступово до доставки їжі підключаються регіони.  

Загалом сьогодні найбільшою популярністю користуються чотири варіанти замовлення їжі: 

  • Ресторанні страви 
  • Інгредієнти з рецептами 
  • Здорова їжа 
  • Фаст Фуд 

Більшість ресторанів та кафе доставляють страви зі звичайного або спеціального онлайн-меню. Найчастіше інтернет-клієнтам дають знижки на замовлення, тому вартість обіду виходить меншою, ніж при відвідуванні закладу. Головний плюс такого способу - вибір звичних страв. Якщо часто відвідуєте певний заклад харчування, можете не сумніватися в якості. Громадське харчування пропонує повноцінні обіди, які підійдуть для всієї родини. 

У доставки їжі є три незаперечні переваги: 

  • Економія часу. Не треба йти до магазину, обирати продукти, стояти на касі, а потім біля плити. 
  • Великий вибір. Замовляйте окремі продукти або страви для всіх членів сім'ї. Щодня можна обирати щось нове. 
  • Не треба мити посуд. Їжу привозять у коробках та пластикових контейнерах.

Причини популярності їжі у коробках та боксах 

Тренди в доставці та подачі їжі змінюються так часто, що іноді навіть найбанальніші ідеї знаходять друге дихання. Здавалося б, що може бути простіше за їжу в коробочках? Це зручно та недорого. Звичайно, канапе в такому вигляді доставляти буде не дуже зручно, а ось що-небудь, чим можна заповнити коробку і не зіпсувати красу форм, ідеально підійде.  

У концепції коробочки, в яку можна покласти різноманітну їжу, є низка обмежень. Їжа має бути твердою, легко розділятися на порції та не потребувати додаткового посуду, якихось особливих умов. Все має бути готовим і лежати в одній коробці. Наприклад, закуски під вино та інші напої. 

В одній крафтовій коробці від ФудБокс ви знайдете повноцінну сирну тарілку з кількох видів сиру, м'ясні закуски, домашні чіпси та горіхи. Закуски не вимагають маніпуляцій по їх приготуванню. Їх можна брати і їсти одразу.