Як одягнути перуку на довге волосся

Необхідність у перуці з натурального волосся може виникнути з різних причин. Одні хочуть кардинально змінити імідж, але не можуть це зробити. Не кожна жінка вдасться відростити косу до пояса. Інші просто експериментують. Зрештою, завжди є медичні показники. Люди, які пройшли хіміотерапію або отримали травми просто втрачають шевелюру. І натуральна перука стає єдиним варіантом.

У цій статті ми докладно розглянемо ситуацію, в якій жінка просто хоче іноді змінювати зачіску, але побоюється чіпати власне волосся, оскільки воно красиве і довге. Придбати натуральну перуку недорого в місті Київ завжди можна в каталозі спеціалізованого магазину ZIRKOVA, а ми розповімо, як одягати цей аксесуар на довге волосся.

Плюси натуральної перуки і як одягнути його на довге волосся

На даний момент у Києві та інших містах нашої країни можна знайти перуки різної довжини, виготовлені з канеколону, термоволокна, а також натурального волосся. Останній варіант справедливо вважається найкращим, що й відбивається на вартості аксесуара. Зрештою, навіть найякісніша синтетика не є живою. А ось натуральний перука буде не тільки природно виглядати, до нього і торкатися приємно. До того ж, цей виріб дає безліч можливостей щодо фарбування, укладання, завивки та випрямлення. Тому, якщо фінанси дозволяють, краще взяти саме таку перуку у ZIRKOVA. Тим більше, що ця компанія пропонує свій товар недорого порівняно із середніми цінами на ринку.

Залишається дізнатися, як одягнути його на довге волосся.

Для початку:

  • розділіть волосся по проділу, розчешіть його і покладіть калачиком на потилиці кожне пасмо окремо (якщо шевелюра не просто довга, але ще й густа, пасм може бути не 2, а 4, 6 і так далі);
  • закріпіть волосся невидимками;
  • обробіть отриману зачіску фіксуючим лаком;
  • надягніть спеціальну сіточку.

Сам перуку треба надягати з боку чола. Слідкуйте, щоб він не опускався нижче за лінію росту волосся. Далі залишається лише акуратно розправити його та переконатися, що натуральна перука села добре.

Перука з натурального волосся недорого, Київ

Запропонована інструкція не є єдино вірною. Згодом кожна жінка знаходить найбільш підходящий спосіб носити натуральну перуку. Одні фіксують сіточку невидимками додатково, інші не використовують її взагалі. Однак наш спосіб є найбільш простим для дівчат, які тільки починають носити перуку з натуральних локонів, і не знають як його одягати на довге волосся. До речі, крім самих виробів ZIRKOVA пропонує багатий асортимент спеціальних аксесуарів. Ви зможете придбати сіточки, невидимки, засоби для миття та розчісування перуків у Києві недорого.