Салати: чому важливо додавати їх до раціону?

У холодні пори року ми отримуємо менше вітамінів та клітковини з овочів. Щоб мінімізувати втрати, потрібно їсти салати (novus.zakaz.ua/ru/categories/salads/). Сьогодні можна не купувати дорогі овочі у несезон. Готові салати обійдуться дешевшими, а користі в них не менше.

салат

Популярність цього виду товарів обумовлена тим, що вони вже готові до споживання. Якщо ви забули свій обід, можете купити салат на свій смак і насолодитися правильним обідом. Коли немає часу на приготування ввечері, варто вибирати салати з м'ясом - вони допоможуть вгамувати голод і наситити організм вітамінами. Такий варіант підходить і тим, хто дотримується дієти. Салати без заправки або з використанням сметани, грецького йогурту - ідеальне перекушування або повноцінний прийом їжі після тренування. Відновіть баланс білків, жирів та вуглеводів і тим самим прискоріть схуднення.

Якщо ви задумуєтеся, де купити свіжий салат, зверніть увагу на асортимент магазину Новус. У продажу завжди представлені такі види салатів:

  • із різних видів капусти, заправлені соком лимона, низькокалорійні;
  • теплі з м'ясом, дуже ситні;
  • низькокалорійні овочеві без заправок.

Доступні товари можна переглянути на сайті Novus. Усі інгредієнти свіжі, а страви готуються дома. Кожен знайде свою страву, від оселедця під шубою до незвичайного хіяші. Завітайте на інтернет-магазин, щоб ознайомитися з продукцією в наявності. Зручний онлайн каталог містить реальні фото, опис складу, калорійність на 100 грам і точну ціну. Постійні акції Новус поширюються на всі види продуктів та дозволяють заощадити. Збалансуйте та урізноманітнюйте своє харчування з корисними овочевими міксами.

Купити готові салати з доставкою по Києву

Правильне харчування може бути смачним, і доказом цього є готові салати. Їх можна придбати у продуктовому магазині, головне – переконайтесь у свіжості. Найкраще, якщо страву приготують за вас. Новус пропонує десятки видів салатів, які можна купити як онлайн, так і завітавши до стаціонарного магазину.

Ще до початку обіду ви можете замовити товари на сайті, забрати їх особисто чи оформити доставку. Залежить кількості вільного часу. На сайті діє каталог із продукцією топових брендів. Замовлення робиться на сайті, вам знадобиться не більше півгодини. Як це зробити:

  • пройдіть авторизацію у мобільному додатку або на сайті;
  • натиснувши на товар, додайте його до корзини;
  • сплатіть карткою або виберіть готівку;
  • напишіть свою адресу по Києву (з доставкою додому або до вашого офісу);
  • товари доставляються також Україною.

Останній варіант транспортування з сервісом "Нова пошта" доступний за вартістю і займає всього кілька днів. На сайті та в магазині ціни однакові, так що ви не переплачуватимете. Придбати продукти (www.novus.zakaz.ua/ru/categories/ready-meals/) додому або влаштувати корпоративний обід в офісі - довірте доставку всього, що необхідно нам. Якщо ви сумніваєтеся у виборі, наші консультанти на зв'язку з 8 ранку до 23:00.