Повітряні кулі – чудове оформлення святкового заходу!

Створення святкової атмосфери урочистої події – запорука гарного настрою всіх гостей. Звичайно ж, потрібно подбати про гарне оформлення приміщення, двору, вулиці чи фасаду будівлі.

На сьогоднішній день існує безліч варіантів прикрас для свят. Це і драпірування тканиною, і флористика. Але найуніверсальніший і порівняно недорогий спосіб – оформлення урочистостей повітряними кулями.

Каркасні фігури з повітряних куль

За допомогою каркасу можна створити складніший шедевр з повітряних кульок. Він є основою для всієї конструкції, до якої кріпляться кулі. Це можуть бути різні фігури, арки. Здебільшого такі постаті робляться великих заходів і вимагають багато часу виготовлення.

Безкаркасні фігури з повітряних куль

Ці різноманітні яскраві повітряні композиції перетворять будь-який захід на справжнє свято. Безкаркасні конструкції створюються виключно з повітряних кульок. Це може бути як простий букет, і різні арки, серця, гірлянди. Найчастіше використовуються латексні кулі. Але якщо планується вулична прикраса, то кулі потрібно обробити спеціальною рідиною, що оберігає їх від дії ультрафіолетових променів. Ще можна використовувати фольговані кулі. Вони більш стійкі до ультрафіолету, але й ціна у них вища.

Нижче ми розглянемо різні повітряні конструкції та композиції, що застосовуються на святах та заходах.

  • Фонтани з куль – це різні по колірній гамі кульки з прикріпленими стрічками, які розташовуються знизу вгору від невеликої стійки з грузиком (маленька кулька з піском або водою). Використовуються як окремий елемент прикраси або як доповнення до інших композицій. Можна дуже ефектно заповнити простір зали, розставивши яскраві фонтани по різних кутах або розмістити їх по периметру. 
  • Гелієві ланцюжки виглядають дуже елегантно і за рахунок простоти конструкції прикріпити їх можна куди завгодно. Найкраще застосовувати цю прикрасу всередині приміщення, тому що на вулиці за рахунок вітру кульки можуть заплутатися. Ланцюжок можна зробити будь-якої необхідної вам довжини. Кулі можуть бути різних розмірів та кольорів. Така краса буде окрасою будь-якого заходу.
  • Арки з повітряних кульок. Наразі неможливо уявити випускний, весілля чи відкриття магазину без святкової повітряної арки. Вона може бути окрасою сцени, вхідних дверей, а також простору за столом молодят. Арка буває різних колірних варіацій, візерунок підбирається на будь-який смак. Подивитись можливі варіанти можна тут. Конструкцію можна оформити у вигляді кольорів. А дітям напевно сподобається арка, декорована казковими персонажами чи тваринами.
  • Повітряні цифри. Знаменну дату можна підкреслити яскравим барвистим декором у вигляді цифр із повітряних кульок. На дитячий День народження просто не обійтися без барвистих прикрас. А цифра, наприклад, у руках улюбленого героя приведе малюка у захват, і він, напевно, запам'ятає, скільки йому виповнилося років. До дня заснування компанії або магазину можна замовити велику красиву цифру у відповідній колірній гамі. Для клієнтів це стане показником надійності.
  • Написи. На свято близької людини так хочеться висловити свої почуття словами. Можна зробити це незвичайним способом, замовивши фразу з повітряних кульок. Шикарно і незабутньо такий напис виглядатиме на вулиці і подарує море позитивних емоцій тому, кому він призначений. Також повітряними словами можна наголосити на важливості урочистої події. Зізнатися у коханні або зробити пропозицію та ще безліч різних приємностей можна написати у повітряній формі. Експериментуйте та отримуйте заряд позитиву!
    При оформленні свята потрібно врахувати три найважливіші моменти.

Желаете сделать свой праздник ярким, захватывающим и неповторимым? Заказывайте воздушные шарики Киев в интернет-магазине Party. А наши креативные декораторы воплотят в жизнь ваши самые фантастические идеи декора праздничного мероприятия любого формата!