Паучі: що потрібно знати про безтютюновий нікотиновий продукт

Здогадатися складно, що людина поруч з вами використовує паучі: ні запаху, ні жувальних рухів, ні диму, ні попелу, ні зміни кольору зубів. На вигляд упаковка цих нікотиновмісних штучок схожа, швидше, на коробочку драже або навіть крему. Але їхні творці запевняють: для курців це здоровіша альтернатива, а для оточуючих взагалі немає шкоди.

Куріння – процес, який сприймається суспільством переважно у негативному ключі. Для курців є обмеження: не можна курити сигарети в аеропортах, магазинах та інших громадських місцях. Проте завдяки сучасним розробкам та унікальним технологіям з'явився новий продукт — нікотинові паучі без тютюну VELO, а на сайті from-ua.com ви дізнаєтесь про одну з останніх новинок цієї іноваційної розробки - VELO Tropic Breeze X-Strong. 

Ідея нового продукту народилася в Швеції як антипод снюсу, що раптом став досить популярним, особливо серед молоді. Снюс, на відміну від пауча, солонуватий на смак, містить тютюн і отримав не дуже хороші відгуки через вплив на слизову оболонку порожнини рота.

Паучі VELO тютюну не містять, вони виготовляються відповідно до запатентованої формули, яка передбачає використання високоякісних інгредієнтів та рівномірне вивільнення нікотину протягом тривалого часу. До складу паучів входять:

  • нікотин;
  • вода;
  • ароматизатори;
  • підсолоджувачі;
  • мікрокристалічна целюлоза.

Особливості нікотинових паучів

Насамперед слід зазначити, що цей продукт не є лікарським засобом, тому не допоможе кинути палити. Водночас існує досить великий перелік переваг від використання безтютюнових павучів:

  • вони ніяк не впливають на вашу посмішку;
  • не мають у складі навіть грама тютюну, тому можливість появи неприємного запаху з рота виключена;
  • використовувати паучі можна поруч із людьми, які не курять, оскільки продукт не створює дискомфорту для оточуючих.

Ще одна особливість нікотинових паучів без тютюну в тому, що ними можна користуватися будь-коли і незалежно від місця. Вони не виділяють диму, запаху, не залишають слідів, причому руки споживача повністю вільні.

Ви можете використовувати паучі в будь-якому громадському місці, скільки б людей не знаходилося в безпосередній близькості. Нікотин поступово виділяється протягом усього періоду використання пауча.

Єдине, про що вам слід знати: спочатку використання пауча може виникнути легке поколювання. Це означає, що нікотин почав діяти. Згодом відчуття поколювання значно знизиться весь час подальшого використання продукту.

Відмінності між нікотиновим паучем та снюсом

Снюс — назва спеціального продукту, у складі якого міститься тютюн. Він є одним із способів одержання нікотину, але забарвлює зуби та створює неприємний запах.

Відсутність диму – єдиний плюс снюсу. Тому нікотинові паучі без тютюну успадкували від нього лише зовнішню форму.