Курси англійської онлайн від АнтиШколи: у чому переваги?

Чому всі люди так прагнуть покращити свої знання іноземної мови? Це пов'язано з тим, що навіть у рідній країні важко влаштуватися на високооплачувану та перспективну роботу без такого знання. Більшість роботодавців прагне вийти на міжнародні ринки або хоча б працювати із закордонними партнерами та клієнтами.

курсы английского языка онлайн

Що робити тим, хто не має достатнього часу на ходіння по будь-яких школах та репетиторах? Зараз все вирішуване! Є унікальна можливість пройти курси англійської мови в АнтиШколі. Що це таке та як воно працює?

Наша команда працює на ринку надання навчальних послуг вже багато часу. Ми готуємо не до іспитів, а до життя! Наша мета полягає в тому, щоб розговорити будь-якого студента, що мовчить, і дати можливість йому мислити іноземною мовою. Всі заняття наповнені великою кількістю живого спілкування, іграми, практичними обставинами із повсякденного життя кожної людини.

Весь наш викладацький склад має величезний досвід навчання за кордоном. Наш центр працює за всіма стандартами CEFR (Загальноєвропейської шкали мовної компетенції). Після закінчення курсів кожен студент отримує міжнародний сертифікат, який котується у будь-якій країні світу.

Варіанти занять із викладачами

Онлайн навчання відбувається за допомогою будь-якого комп'ютерного пристрою, мобільного телефону або планшета. Спілкування відбувається скайпом. Це можуть бути:

  • групові види занять;
  • індивідуальні уроки;
  • у парі зі своїми близькими чи рідними людьми;
  • з носієм мови.

У доступі у кожного студента буде інтернет платформа, яка наповнена великою кількістю різноманітного та корисного для навчання матеріалу. Там можна знайти: захоплюючі статті, пізнавальні відеоуроки, популярні челенджі, місії та квести на перевірку знань. Також там буде будь-яка необхідна теорія, граматика і лексика, яку ви зможете вдосконалювати в будь-який зручний для вас час.

У online формату головною перевагою є те, що ви можете проходити навчання у будь-які вільні проміжки часу. Якщо це індивідуального характеру заняття або в парі, тоді ви самі маєте право складати собі графік зустрічей з нашими викладачами. Якщо це групові заняття, тоді всю відповідальність у складанні розкладу уроків бере безпосередньо вчитель нашого навчального закладу.

английский курсы

Чому б не користуватися тими унікальними можливостями, які удосконалюватимуть кожного з вас і відкриватимуть великі перспективи перед вами? Antischool завжди прийде на допомогу у потрібну хвилину і зробить усе можливе, щоб ваші результати були на найвищому рівні!