Модні жіночі шапки: актуальні тенденції

Не лише одяг визначає наш стиль, а й аксесуари. А якщо ми говоримо про холодну пору року — саме вони задають тон усьому образу. Невміло підібрана шапка може зруйнувати всі наші старання виглядати стильно. А щоб правильно підібрати її треба розуміти: що вам йде, з чим ви її збираєтеся носити та бути в курсі модних тенденцій.

Імениті бренди і кутюр'є плідно потрудилися, щоб порадувати жінок трендовими новинками шапок, всі жінки зможуть знайти свій чудовий тип головного убору на майбутній сезон. Відвідайте інтернет-магазин shopping.ua, тут ви знайдете найвищої якості стильні, комфортні жіночі головні убори на любий смак. 

В'язані шапки

Популярність в'язаних шапок складно переоцінити, адже вони представлені в різних моделях і інтерпретаціях. Тут і в'язані шапки з помпоном, і шапки у вигляді берета, снуди, з вушками та біні.

Одними з найпомітніших різновидів в'язаних шапок з упевненістю можна назвати модні в'язані шапки з великої в'язки в сільському стилі, що відразу ж приваблюють інтерес до образів леді в подібних незвичайних шапках.

Дуже красиві та модні в'язані шапки у яскравих кольорах, що ідеальні для холодів. Але за бажання можна підібрати і спокійний відтінок в'язаної шапки. В'язані шапки виконані і з відворотами, і без, з помпонами або без, доповнені шарфом і рукавичками в одному стилі.

Хутряні шапки

Модними та дуже затребуваними стануть шапки з хутра. Гарні хутряні шапки можуть бути виконані з натурального або навіть штучного хутра, що не поступається за характеристиками та зовнішнім виглядом натуральним.

Мегамодні хутряні шапки виглядають дивовижно красиво і шикарно, роблячи образи шикарними та чудовими. Не бійтеся яскравих відтінків хутряних шапок, що будуть дуже актуальними у сезоні 2021-2022.

Це можуть бути привабливі хутряні шапки-вушанки, кубанки, кепи з хутра або берети та інші різновиди хутряних головних уборів. Доповнити хутряною шапкою можна і шубку, і пальто або пуховик, підібравши гармонійний варіант за кольором та типом хутра.

Берети

Красиві берети донедавна не викликали особливих захоплень у модниць, але все змінилося, коли багато кутюр'є включили модні берети до своїх колекцій, повернувши колишню актуальність чарівним беретам.

Сучасні берети можуть бути тонкими і плоскими в класичному уявленні, в'язані і об'ємні, доповнені вуаллю або декоративними елементами. Модні берети 2021-2022 виконані з фетру, шерсті, кашеміру, стриженого хутра та навіть шкіри.

І якщо до цього, берети асоціювалися з творчими натурами, то на сьогоднішній день модні берети – вибір модниць зі всього світу, що доповнюють ними найкрасивіші сетки у вуличному стилі, ділові аутфіти та романтичні образи, надаючи особі французького шику у свої образи.

Кепі

Ще недавно кепі або різні види бейсболок можна було віднести суто до спортивних типів головних уборів, але з часом ця вистава дуже змінилася.

Наймодніші кепі продемонстровані у витончених образах у діловому та романтичному напрямку, дозволяючи виглядати дуже привабливо та так мило.

До того ж, модні кепі показані і з вуаллю, і з милими вушками, що надає особливого шарму. Знайдете ви і мегастильні кепі зі шкіри, кашеміру, фетру, що мають багатий декор у вигляді заклепок, шипів, помпонів, пряжок або виконані в лаконічному варіанті без декору.

Шапки з помпоном

Грайливий помпон - один з головних атрибутів топових різновидів шапки цього холодного сезону. Трендові шапки з помпончиками – це безліч кольорових рішень, фактур, моделей та стилів.

Задерикуваті помпони можуть доповнювати традиційні в'язані шапки, кепі, шапки-шкарпетки, біні, берети, шапки-балаклави і практично всі інші типи шапок.

Сам помпон також може мати відмінності - він може відрізнятися за кольором від головного убору, може бути два помпони, а не один. Також чудові помпони показані у великих і крихітних розмірах, виконані з ниток, пряжі, хутра, що дозволяє створювати різні за стилем шапки.