Безшовна білизна – тонкий розрахунок мудрої жінки

Чи є універсальні моделі білизни, які підійдуть до створення будь-якого образу: від практичного повсякденного до вишуканого вечірнього? На щастя, такі моделі є. І відноситься до них безшовна білизна.

Воно відрізняється відмінною посадкою по фігурі і абсолютною непомітністю навіть під одягом, що обтягує. Такі вироби стануть безпрограшним вибором у будь-якій ситуації. І якщо вам потрібна дійсно якісна бесшовна нижня білизна, скористайтесь вигідними пропозиціями від інтернет-магазину planetakolgot.com.ua.

Головне, підібрати потрібну модель. А зробити це допоможуть прості поради.

Матеріал та колір

Якісна безшовна білизна виготовляється з мікрофібри або бавовни. Обидва ці матеріали дозволяють шкірі дихати та гарантують приємні тактильні відчуття.

Що стосується кольору, то найуніверсальніші моделі – бежеві. Вони максимально наближені до відтінку шкіри, тому майже непомітні. Аматорки темного одягу сміливо можуть вибирати чорні моделі. А загалом вибір відтінку – це справа смаку.

Розмір у розмір

Існує думка, що безшовну білизну треба брати на розмір менше, щоб вона добре обтягувала. Але це помилкове твердження, яке може суттєво зіпсувати пропорції силуету. Розмір має відповідати вашому актуальному. Хороше прилягання до шкіри забезпечують особливий склад та спосіб пошиття білизни, так що з розміром не експериментуте. Завжди вибирай своє!

Цінова політика

На безшовній білизні не варто заощаджувати. Занадто низькі ціни, які явно відрізняються від середніх на цю продукцію, мають викликати не захоплення, а настороженість. Якісна білизна з хороших матеріалів апріорі не може коштувати надто дешево. Краще заплатити за фірмову річ і довго насолоджуватися її комфортом та практичністю, ніж заощадити та викинути погану білизну після кількох виходів у ній.

Якось оцінивши всі переваги безшовної білизни, ви вже не зможете відмовитись від неї. І це закономірно, адже такі естетичні та зручні моделі дозволять тобі відчувати впевненість завжди та скрізь.

Асортимент

В асортименті білизняних брендів можна знайти трусики (шортики, сліпи, танго, стрінги), бюстгальтери, бюстьє, топи, майки та боді.

Вони бувають різних відтінків, але найбільш популярними залишаються моделі чорного, білого і тілесного кольорів. Щоб білизна залишалася непомітною, її потрібно купувати або під колір одягу, або під колір вашої шкіри.
Варто згадати, що виробники також пропонують безшовну білизну, що коректує, за допомогою якої можна «схуднути» на кілька сантиметрів і підтягнути проблемні зони.

Стягуючий ефект досягається завдяки створенню щільніших ділянок у зонах талії, живота або сідниць (залежить від моделі). Нагадаємо, що така білизна не підходить для щоденного і навіть тривалого носіння, тому що може нашкодити здоров'ю.

Крім того, існують спеціальні моделі безшовних трусиків та шортиків для вагітних. Вони розраховані на підтримку живота, тому допоможуть запобігти розтяжкам та зняти напругу з хребта. Безшовні бюстгальтери також рекомендують вагітним жінкам, оскільки ця білизна не стискає, а дуже м'яко і природно підтримує груди.