Про переваги мотоблоків

Обробка землі сьогодні як ніколи актуальна не лише для мешканців сіл та фермерів, але також для городян. Не рідко потрібно зорати клумби і прилеглу до багатоквартирного будинку територію для посадки різноманітних рослин. Саме процес обробітку землі найчастіше є найскладнішим етапом, так як вручну копати навіть невелику площу досить проблематично.

Виходом із цієї ситуації є автоматизація процесу обробки за допомогою спеціальної техніки під назвою мотоблок, а в інтернет магазині d-2.com.ua ви зможете вигідно замовити цю та іншу ефективну сільськогосподарську техніку, а також запчастини до неї.

Цей апарат має такі важливі переваги перед звичайним ручним інструментом, а також трактором і навіть міні-трактором:

  • висока швидкість роботи;
  • багатофункціональність;
  • простота в обслуговуванні;
  • комфортабельність;
  • невеликі габаритні розміри.

Навіть апарати, оснащені не найпотужнішим мотором, дозволяють обробляти грунт із досить великою швидкістю. Саме тому застосування мотоблоку актуальне навіть у разі, коли потрібно зорати трохи більше 4-х м2. Таким чином, економиться дуже багато часу. 

Крім обробки землі шляхом оранки родючого шару, боронування та інших подібних дій можна за допомогою мотоблока здійснювати прибирання снігу, транспортування вантажів. Багато моделей дозволяють встановлювати найрізноманітніше навісне обладнання, купується воно зазвичай окремо. В інтернет-магазині d-2.com.ua можна легко знайти все необхідне. Він співпрацює тільки з найнадійнішими та перевіреними постачальниками техніки.

Ще одна важлива перевага мотоблоків - простота їх обслуговування і ремонту. При необхідності легко оформити замовлення на необхідні деталі – для цього навіть немає необхідності виходити з дому. На складах є великі запаси найбільш ходових частин для техніки такого типу.

Працювати з мотоблоком дуже просто завдяки особливостям конструкції. Незважаючи на те, що вага деяких моделей найчастіше досягає багатьох десятків і навіть сотень кілограмів, переміщати мотоблок досить просто. Багато хто обладнається додатковими транспортувальними колесами. Кермо оснащується зручними рифленими ручками. Навіть за наявності великої кількості вологи на поверхні долонь ймовірність ковзання практично виключена.

Багатофункціональні мотоблоки, що передбачають можливість перевезення вантажів мають відносно невеликі габаритні розміри – незважаючи на свої можливості. Саме тому їх досить просто можна транспортувати в багажнику легкового автомобіля-універсала та зберігати у невеликому гаражі, підсобному приміщенні. В інтернет-магазині d-2.com.ua можна легко вибрати модель, що підходить для конкретної нагоди своїми габаритними розмірами.

Сьогодні мотоблоки користуються популярністю через велику кількість найрізноманітніших переваг. Але слід купувати цю техніку тільки в перевірених місцях, тому що вартість її не така вже й мала. Інтернет-магазин d-2.com.ua, може запропонувати клієнтам надійну та якісну техніку за відносно невеликою ціною.