Apple MacBook — рекомендації по вибору

Надзвичайну популярність американського бренду Apple важко заперечити. Цю продукцію з нетерпінням чекають мільйони шанувальників, незважаючи на достатньо високу вартість. Серед оргтехніки даного виробника особливе місце займають Apple MacBook, що відрізняються не тільки зовнішнім виглядом, але і технічними характеристиками. Придбати подібний пристрій можливо в будь-який час в інтернет-магазині.

В чому переваги?

Від аналогічної техніки, продукція Apple вигідно відрізняється:

  • Програмним забезпеченням — саме цим приваблює користувачів MacBook. Він має простий, зручний інтерфейс, сумісний з усіма пристроями, що працюють на платформі IOS. Випускаючи нові програми, розробники ретельно їх тестують, щоб забезпечити максимальну зручність та функціональність.
  • Наявністю гарантії на обслуговування — якщо техніка не працює належним чином, її замінюють на схожі варіанти або намагаються виправити доступними методами в сервісному центрі.
  • Технічним супровідом — користувачі не відчувають дискомфорту із-за відсутності досвіду. Технічна підтримка завжди надасть необхідну допомогу.
  • Зовнішнім виглядом — продуманий дизайн та лаконічність позитивно впливають на користувачів. Одного разу придбавши MacBook, не хочеться його змінювати на щось інше.
  • Надзвичайною якістю — перш за все, електроніка американського бренду відома своєю якістю, яку ніхто ще не зміг перевершити чи досягти хоча б такого рівня.

Додатково варто згадати про те, що MacBook відрізняється стабільністю та безшумністю роботи, якістю зображення на екрані, надійним захистом від шкідливого програмного забезпечення.

На що звернути увагу при виборі моделі?

Для комп' ютера важливими вважаються наступні параметри:

  • Діагональ екрану. Для домашнього застосування більше підійдуть моделі з діагоналлю не менше 15 дюймів.
  • Відеокарта. Залежно від призначення комп’ютера. Для ігор та графічних редакторів краще придбати дискретний варіант. В інших випадках підійде інтегрований.  
  • Оперативна пам’ять. Кількість оперативки впливає на стабільність роботи програмного забезпечення. Можна вибрати від 8 до 16 Гб.
  • Накопичувач. В MacBook внутрішній накопичувач дещо відрізняється від звичного HDD. Він швидше записує інформацію. Розмір може бути від 128 Гб.
  • Вага. Коливається даний показник від 912 грам до кількох кілограмів, безпосередньо залежить від загальних розмірів.

Вибирати відповідний варінт потрібно, зважаючи на основні завдання, які має виконувати комп’ютер. Таким чином легше підібрати необхідні характеристики.

MacBook — надійний помічник в будь-якій ситуації. Навіть мінімального набору функцій та можливостей вистачає на основні завдання.