Головні помилки при виборі новорічного подарунку

При виборі подарунка ми завжди намагаємось догодити близьким і навіть людям, яких мало знаємо. На жаль, помилки при виборі новорічних подарунків роблять багато. Як же уникнути помилок і вибрати найкращий подарунок, який справить враження?

Досить не робити помилок, про які ви дізнаєтеся в цій статті, а на сайті https://cosyhome.space/podarki-na-novyy-god/ ви зможете вибрати оригінальний новорічний декор, це буде чудовий подарунок близьким!  

За словами експертів, для жінок нецікавими та непривабливими подарунками прийнято вважати стандартні парфумерні набори, колготи та сковороди. Для чоловіків — краватки, шкарпетки та лосьйони для гоління.

Головна помилка, яку зазвичай припускають при виборі подарунка, — орієнтування на власні уподобання та побажання. Дарувати треба те, що приємно та цікаво одержувачу.

При виборі подарунка чоловікові рекомендується звернути увагу на невелику недорогу, але корисну річ. Жіночі подарунки чоловіки зазвичай не дуже сприймають, жінки люблять якісь приємні дрібниці, симпатичні штучки, які чоловіки вважають абсолютно марним та непотрібним сміттям. Дарувати треба те, що буде доречним: починаючи з викрутки і закінчуючи ременями.

А ось чоловікам, обираючи подарунок жінці варто розуміти, що для представниць прекрасної статі Новий рік — це насамперед емоції та починання нового життєвого етапу. Жінки чекають на свята, на якісь чари, а тому вони орієнтовані на щось емоційне. Тут добре підійдуть речі з якимось особливим значенням. Важливим буде етап підготовки до дарування: метод «на тобі подарунок» навряд чи залишить приємне враження.

Безумовно, важлива упаковка. Подарунок повинен мати певну форму. За даними психологічних досліджень, Новий рік у нас відкладається в пам'яті як найважливіше дитяче свято, важливіше навіть за день народження. Відповідно, упаковка має бути стилістично новорічна, що створює відчуття дива та чарівництва.

До речі, за словами психологів, під час вибору подарунка слід орієнтуватися і на міжособистісні взаємини. Так, подарунок коханому — дорожча річ, для сім'ї — приємний презент, якась сувенірна продукція, а для друзів та знайомих — невелика, але цікава дрібничка.

Категорично не можна передаровувати подарунки. Перед Новим роком постійно відбувається якась міграція сувенірів: із офісу додому, з дому — до офісу. Адже це порушує роботу психічної енергії, просто псує карму.

ТОП-5 найгірших подарунків на Новий рік

  • Сувенір із символікою року. Найходовіший і найпоширеніший пилозбірник. Ви тільки уявіть, цього року вам даруватимуть свиню! Дівати ці статуетки часто нікуди. А забобонна людина подібний талісман собі вибере сама.
  • Фотоальбом. У XXI столітті роздруковані фотографії не просто рідкість, а повноцінний раритет. І навіть якщо хтось їх і друкує, то точно не заради зберігання в альбомах. Так що подібний подарунок — поповнення колекції речей, що припадають пилом на дальній полиці.
  • Косметика. Мало того, що вибраний вами шампунь чи помада навряд чи підійдуть людині за текстурою та відтінком, так ще й голосно заявлять: «Пробач, я не знав, що тобі подарувати!» Подібним речам вже давно існує значно практичніша альтернатива — подарункові карти в магазини косметики. Теж середній вибір, але принаймні — практичний.
  • Сувенірні солодощі. Статуетки Дідів Морозів із шоколаду та пряники у формі сніговика гарні лише у візуальному плані. На жаль, дуже часто на смак подібні сувеніри виявляються, м'яко кажучи, такими, що розчаровують. Краще купити коробку хороших класичних цукерок або плитку справжнього шоколаду та красиво оформити в авторську упаковку.
  • Подарунок із приколом. Цей варіант підійде тільки для дуже хороших друзів. І лише як запасний план. Майка з написом «Найкращий секс-інструктор» або головоломка, яка не має рішення, викличуть якусь емоцію лише у момент дарування. І то не факт. А потім — у коробку забутого мотлоху.