Тренди аеродизайну: кулі-браш, кульки по мотивам ігор, квіти в прозорих кулях

2021 рік запамятався в нашому житты безліччю подій, які в той чи інший спосіб позначилися на всіх сферах життя. Не пройшли вони повз і таку сферу діяльності, як оформлення свят, зокрема повітряними кульками.

Як завжди, моду в таких речах нам диктує захід, тому тільки за кордоном з'явилася та чи інша новинка, креативні фахівці львівської студії Aeromania  намагаємються не проґавити можливості порадувати своїх клієнтів ідеями, які дозволять максимально вишукано, оригінально та ефектно відзначити ваше свято, використовуючи для цього повітряні кулі.

Які тренди в аеродизайні принесе наступний рік? Чи буде він насичений на новинки, чи продовжить тему попереднього року? У нашій статті постараємося дізнатися, що ж буде актуальним і популярним у світі кульок 2022 року.

Кулі Браш (Brush Balloons)

Ці кульки Brush з'явилися не вчора, але весь цей час були в тіні інших популярніших видів на кшталт хрому або неону.

Кулі Браш відрізняються дуже нестандартним виглядом і часто аеродизайнери не можуть знайти застосування. До того ж клієнти самі не знаю про існування таких кульок, від чого їх просто не замовляють.

Сама назва Brush (пензель) говорить нам про те, що ця техніка виконується через розфарбовування куль пензлем акриловою фарбою. Створення таких куль не займає багато часу, тому за день можна зібрати відразу кілька композицій з використанням куль браш.

Кулі Браш розфарбовуються вручну з використанням акрилових фарб пензлем. При цьому кожна кулька виходить з унікальним візерунком.

Дивно, що ці кульки незаслужено залишилися осторонь, адже вони можуть вписатися в будь-який фонтан чи композицію, не порушуючи дизайнерського задуму.

У 2022 році будуть особливо актуальні абстрактні візерунки та символізм, тому кулі Браш можуть стати не лише трендовим рішенням, а й несподіваною знахідкою як для складних, так і для простих композицій із кульок.

Кульки за мотивами ігрор та мультиків

Дітки нових поколінь все більше грають та дивляться мультики. Зараз батькам необхідно знати про те, у що грають та дивляться їхні діти, які герої та персонажі їм подобаються.

Найпопулярнішими напрямками останні 2 роки залишаються кульки за мотивами ігоро та мультиків. Наприклад, кулі Майнкрафт або Бравл Старс зараз знаходяться в топі з пошуку подібних прикрас.

Такі кульки актуальні для тих, чиї дітки ще не почали грати в ігри, але дивляться мультики в інтернеті або по ТБ.

Композиції зі сфер баблс з квітами

Композиції зі сферами Баблс тільки починають бути популярними, хоча їх існування на ринку вже наближається до 5 років.

З кожним роком варіанти оформлення та наповнення баблс-сфер множаться, і це дає можливість урізноманітнити замовлення. Ефект Троянди у кулі виглядає особливо ефектно. Невеликий елегантний букет з такої композиції підійде як подарунок на будь-яке свято. Троянди в таких букетах живуть не так довго, але весь ефект залишається, коли вони починають облітати. У цьому є особлива естетика.

Квіти в сфері баблс це простий і елегантний подарунок для жінок різного віку. З написами, з пір'ям, з блискітками, з конфетті, з наповненням з кульок і т.д. У 2022 році такі букети будуть особливо популярні через невибагливість і невеликий розмір при ефектному вигляді.