Причини популярності кухонь на замовлення

Кухня – це, за словами відомого дизайнера, втілена у просторі душа будинку. Адже саме тут газдиня, готуючи їжу, щодня дає волю свої фантазії. Тому кухня повинна бути комфортною, стильною, естетично привабливою і обов'язково затишною, а меблі в ній повинні бути високофункціональними і довговічними.

Можна з впевненістю стверджувати, що кухні на замовлення, пропоновані львівською компанією Nesto у повній мірі відповідають  всім переліченим вимогам, і вдячні відгуки клієнтів - красномовне тому підтвердження!

Вибираючи з готових кухонних гарнітурів, на жаль, задовольнити одночасно всі ці запити, а також вимоги до якості, розміру, дизайну та кольору дуже складно, якщо взагалі можливо. Саме з цієї причини все частіше домовласники віддають перевагу кухонним меблям, виготовленим на замовлення, навіть незважаючи на те, що гарнітур за індивідуальним проектом обійдеться дорожче.

Вибір кухні: готова чи на замовлення?

Вибираючи кухонні меблі рекомендується орієнтуватися на 4 важливі критерії: матеріали покриттів, дизайн, розміри, якість складання. Давайте розглянемо їх докладніше.

Матеріали покриття

Кухонні гарнітури коштують недешево, тому перше, на що слід звернути увагу – це довговічність та практичність покриття.

Потрібно враховувати, що кухонні меблі та стільниця будуть щодня та інтенсивно піддаватися впливу гарячої пари, води та стирання металевими предметами. Тому не варто вибирати меблі лише за критерієм найнижчої ціни, важливо проаналізувати всі якості пропонованих вам матеріалів.

На жаль, готові меблеві гарнітури зазвичай виготовляються з матеріалів невисокої якості. Все тому, що виготовлення таких меблів поставлено "на потік" - виробнику важливо продати якнайшвидше і більше. Тому за цим критерієм очевидна перевага за кухнями на замовлення, оскільки тут ви самі вибираєте матеріали стільниці, фасаду, фурнітуру та ін.

Дизайн

На відміну від готових кухонних гарнітурів, які оформлені, як правило, в однаковому або схожому дизайні, виготовлення меблів за індивідуальним проектом дозволить вам зібрати у вашому будинку кухню, що максимально поєднується з вашим інтер'єром.

Ви можете вибирати не тільки колір та фактуру, але також варіанти оформлення фасадів, ручок та іншої фурнітури, висоту стільниці, а також розміщення ніш для техніки.

Вибираючи для свого будинку кухню на замовлення в спеціалізованій компанії вам будуть запропоновані десятки різних варіантів як на вигляд, так і функціоналу кухні, починаючи від необхідної кількості поличок, закінчуючи унікальними вставками, високоякісними кам'яними стільницями та іншими дизайнерськими рішеннями.

Розміри

Це ще одна перевага «замовних» гарнітурів. Для власників нестандартних приміщень (наприклад, кутових, овальних, поєднаних із вітальнею) покупка кухні на замовлення може бути єдиним способом створити гармонійний інтер'єр.

Але це ще не все. Складання меблів на замовлення дозволяє реалізовувати практично будь-які фантазії – вам можуть виготовити кутовий модульний гарнітур або кухню з островом за точно заданими розмірами, розрахувати потрібну кількість шафок і полиць тощо.

Якість складання

Купуючи готовий кухонний гарнітур, ви не можете бути впевнені, що його зберуть правильно, нічого не проґавивши, не порушивши і не пошкодивши. При монтажі кухонних меблів на замовлення, навпаки, виробництво та монтаж виконують одні й ті ж майстри. Вони самостійно проводять необхідні виміри, за якими виготовляють гарнітур, а потім монтують його в будинку замовника.

Високий рівень професіоналізму майстрів дозволяє зібрати меблі саме так, як це замислювалося на етапі ескізу, і це величезний плюс. Усі предмети рекомендованих гарнітурів вписуються у приміщення як «влиті». Ви ніколи не зіткнетеся з ситуацією, коли між холодильником і шафою залишаються зайві 8-12 см, які зовсім нема чим заповнити.

Кухонні гарнітури на замовлення. Чи є мінуси?

Отже, переваги кухонь на замовлення є очевидними. Давайте тепер розглянемо чи є мінуси таких варіантів у порівнянні з готовими кухонними гарнітурами.

Явних, ні. Швидше, є деякі нюанси:

  • По-перше, обставити будинок кухнею за індивідуальним проектом відразу не вдасться. Вам доведеться чекати близько місяця з моменту підписання договору, іноді навіть більше. Чого не скажеш про готові кухонні меблі, які можуть доставити і зібрати у вас у будинку протягом буквально декількох годин;
  • По-друге, це різниця у ціні. Кухні на замовлення коштуватимуть на порядок дорожче. Проте, слід зазначити, ці витрати виправдовують себе. Адже, зрештою, покупець отримує унікальні меблі, зібрані повністю під індивідуальні параметри та побажання.