Бездротові системи AJAX — особливості та переваги

В сучасному світі існують різні способи захистити себе та майно від незаконних дій. Зокрема, бездротова сигналізація. Вона не тільки справно виконує свої функції, але й вдало інтегрується та синхронізується із різними мобільними пристроями, що дозволяє зручно здійснювати керування.

Вигідні умови придбання бездротових систем AJAX пропонує Інтернет-магазин Охоронні системи, де можливо її замовити.

В чому особливості?

Охоронна система AJAX легко інтегрується, завдяки можливості використання різних побутових датчиків, наприклад, пожежних, затоплення, відкриття вікон і т.п. до центрального пристрою можливо приєднати надвірні сирени та внутрішні. В комплектацію входять, крім датчиків, базова станція, та додаткове оснащення у вигляді відеокамер, релє, що керує побутовими пристроями, брелок з тривожною кнопкою.

Система фіксує найменші зміни, які відбуваються в полі зору основних приладів і передає регулярні сигнали на базову установку, а також мобільні пристрої власника.

Керувати бездротовою охоронною системою AJAX можливо віддалено за допомогою смартфону, планшета, ноутбука, чи робочого компьютера. Увімкнути або відмінити активність сигналізації можна за допомогою клавіатури.

Які переваги охоронної системи AJAX?

До позитивних сторін встановлення бездротової системи охорони саме цього бренду відносяться:

  • Регулярне оновлення. Розробники системи постійно вдосконалюють її можливості. Вони випускають оновлене програмне забезпечення і для вже встановлених версій, не тільки нових.
  • Наявність пульту контролю. Разом з власником, контролювати сигнали системи охорони можуть працівники відповідних служб.
  • Стабільність зв’язку датчиків та центрального пульту. Цей пункт важливий, бо забезпечує надійність роботи та оперативність реагування в разі необхідності.
  • Різновид сигналів. За бажанням власника можливо встановити той вид сповіщень, який біль зручний, наприклад, смс, дзвінок.
  • Наявність альтернативних каналів зв’язку. Передаються сигнали від устаткування AJAX різними каналами, зокрема, за допомогою інтернету, мобільного зв’язку, тощо.
  • Довгий термін використання. За рівнем заряду слідкують певні вимірювальні прилади. В разі критичного зниження, приходить повідомлення. Загалом, виробник називає термін придатності - 7 років, але максимальний може бути більший, якщо правильно використовувати обладнання.
  • Дальність сигналу. Від центрального пристрою всі інші прилади системи можуть бути на відстані понад 2 кілометри. При цьому сигнал залишається стабільним.

Бездротова охоронна система AJAX — надійне, сучасне охоронне обладнання, що спроможне ефективно захистити оселю чи офіс від неправомірних дій зловмисників.