Загальні правила оренди бетонозмішувача

Жодне будівництво не обходиться без ефективного і дуже корисного помічника під назвою бетонозмішувач. Дане будівельне обладнання використовується для виготовлення бетонних сумішей різних типів.

Вартість бетонозмішувача досить висока, не для всіх проектів доцільно купувати обладнання. Вигідне рішення для одноразових завдань, невеликого будівництва – послуги оренди, на сайті https://www.skb.lviv.ua/poslugi-minimiksera/ компанії «СтрийКумБуд» ви зможете замовити ефективні самохідні бетонні міксери італійської марки FIORIDB 250S /FIORI DB 350S. 

Переваги оренди бетонозмішувача

У процесі будівництва бетон у великих кількостях заливають тільки на початкових етапах. З цієї причини оренда бетонозмішувача набагато вигідніша, ніж придбання обладнання у власність. При виконанні оздоблювальних робіт та облаштуванні інженерних комунікацій потреби у великих обсягах розчину немає. Міксер стоятиме без діла.

Крім того, оренда даного обладнання дозволяє уникнути витрат на технічне обслуговування, ремонт, зберігання та консервацію. Зважаючи на те, що вартість послуг майстрів з ремонту, охоронних структур та оренди складських приміщень постійно зростає, стає зрозуміло, що прокат міксера – це вигідний варіант.

Як вибрати бетонозмішувач в оренду

Щоб забезпечити потреби будівництва середнього за розмірами об'єкта цілком достатньо взяти в оренду бетонозмішувач з об'ємом бака 170-260 літрів. Агрегат із подібними параметрами здатний приготувати за один заміс 100-150 літрів розчину. Для великих об'єктів, коли обсяги вимірюються кубометрами, краще скористатися послугою постачання бетону із заводу.

Слід враховувати, яке джерело енергії доступне на будівельному майданчику. Вибираючи бетонозмішувач в оренду, зверніть увагу, на яку напругу розрахований електричний двигун. Великі апарати комплектуються потужними двигунами, що працюють від трифазної мережі 380 вольт. Якщо на будівельному об'єкті немає доступу до джерела живлення, слід зупинитися на міксері з двигуном, розрахованим на роботу від двофазної мережі 220 вольт.

Конструкція бетонозмішувача дуже проста, тому при виборі агрегату в оренду слід звертати увагу не на бренд, а на стан приладу. Найпростішу електричну схему і нескладний механізм передачі моменту, що обертає, від двигуна до робочого бака можна перевірити навіть візуально.

Найкращий варіант – протестувати обладнання на складі орендодавця, щоб уникнути непорозумінь надалі. Замовляючи оренду бетонозмішувача, слід враховувати обсяг майбутніх робіт, наявність джерела живлення та ознайомитись із найпростішими правилами експлуатації обладнання.