Туніка — найкраща вигадка людства

Практично єдиний одяг, що пройшов тисячоліття і майже не змінився візуально – це туніка. Великий розмір цієї речі в усі часи вважався плюсом: тканина красиво драпірувалася на тілі, показувала статус та фінансове благополуччя, коли не потрібно шкодувати матеріалу.

Зараз туніки також багато хто відносить до статусних виробів, їх розмір дозволяє нанести тематичний декор будь-якої величини, викласти паєтками смислову комбінацію і навіть оторочить хутром зимові варіанти. З цих тунік виходять чудові святкові вбрання або урочисті наряди.

Універсальність та креативність

На подібному одязі дизайнери "відриваються по-повній". Вихідний великий розмір туніки дає абсолютну свободу, тому вона може бути:

  • з асиметрією;
  • пошита з сітки, створюючи модний "голий" лук;
  • підходить відразу на кілька сайзів, що полегшує підбір обновки та, чесно кажучи, прискорює збут. Тому такі вироби не залежуються, колекції дуже швидко оновлюються.

Щодо фігури, то вона ідеально виглядає на будь-якому силуеті. Приховує як зайву худорлявість, так і повноту. У ній усі жінки, дівчата стають стрункими та трохи загадковими. Неможливість окинути поглядом фактуру інтригує та притягує чоловіків.

З чим одягти туніку пишній дамі

Єдиний антагоніст цієї моделі — широкі спідниці. Тільки у поєднанні з ними ви отримуєте безформність та квадратність тіла. Решта відмінно комбінується:

  • подовжений фасон із лосинами, тайтсами, легінсами фокусує увагу на ногах;
  • з прямою спідницею, брюками носять довжину, що трохи прикриває сідниці або трохи вище;
  • з палаццо ідеально комбінуються туніки великого розміру до талії. Так ви “вбиваєте двох зайців”: прикрадаєте стегна та живіт за рахунок розкльошення верху;
  • на зимовий сезон можна вибрати теплі типи а-ля коротке плаття і піддівати під нього рейтузи. Проблема сезонної "габаритності" буде вирішена.

Основи вибору

Туніки завжди великого розміру, тобто вони в жодному разі не повинні щільно облягати. Можливий невеликий акцент на грудях.

Довжина підбирається на базі превалюючих речей у гардеробі. Але повним жінкам, де все є на https://moodme.com.ua/odezhda-plyus-sajz/, рекомендуємо купувати довші варіанти Вони видовжують силует.

На літо купуйте вироби з легких натуральних тканин, допускається 10-20% синтетики, щоб зберегти форму. Так тіло дихатиме.