Як правильно носити браслети

Ще кілька десятків років тому за поєднання яскравих відтінків та великих прикрас в одному образі могли затаврувати «стилягою», а то й чимось гіршим. Наші бабусі та прабабусі навіть не могли мріяти про те, щоб поекспериментувати зі своїм одягом і одягти щось неординарне: усі мали носити сіре або коричневе, надягаючи прикраси – максимум обручку.

Добре, що ці часи закінчилися, і суворі правила етикету вже позаду. Однак, звикнувши підкорятися великому числу правил ми ставимо собі багато питань, наприклад, на якій руці, і як потрібно носити ці аксесуари. 

Давайте розберемося з деякими правилами носіння, а тут ви зможете замовити оригінальні браслети Xuping, які гідно підкреслять вашу красу, шарм, і вишуканий смак.

На якій руці носити браслети

Рекомендації дизайнерів та стилістів неоднозначні. Одні поводяться як справжні класики і вважають за краще підбирати і носити прикраси там, де каже їм етикет. У цьому випадку браслет обов'язково надягається на праву руку, і ніяк інакше: адже на лівій руці повинен бути годинник. Інші вважають за краще не підкорятися жодним правилам і експериментують з прикрасами так, як велить їм почуття смаку чи настрій. Що ж робити?

  • Якщо справа стосується прикрас, то тут запам'ятайте одну пораду: жодних обмежень. Сьогодні як у модні будинки, так і на звичайну вулицю жінки одягають аксесуари і на праву і на ліву руку, не обмежуючи себе будь-якими постулатами. Однак щодо правильності підбору аксесуарів до одягу, все-таки є деякі нюанси:
  • якщо ви надягли великий перстень, то браслет рекомендують надягати на протилежну руку, тому що надлишок величезних прикрас буде ускладнювати ваш образ;
  • великі аксесуари яскравих тонів, наприклад, червоний браслет, слід носити виключно пізно навесні або влітку під світлі тони одягу, наприклад, на правій руці, а на ліву можете надіти кілька невеликих каблучок;
  • жіночий срібний браслет, наприклад, Пандора, надягають переважно на праву руку, оскільки він чудово привертає увагу і помітно переливається на світлі;
  • прикраси, виконані з біжутерних сплавів, наприклад, мідний браслет, рекомендують одягати під темні суворі сукні або стиль кежуал на ліву руку, оскільки такий аксесуар буде важити;
  • аксесуари з недорогих мінералів типу тигрове око або місячний камінь повинні добре поєднуватись за кольором із сумочкою або взуттям. Так образ здаватиметься дорожчим і привабливішим. Одягати його можна як з годинником на ліву руку, так і на праву, поряд з невеликою красивою дамською сумочкою.

Що стосується виробів з дорогоцінних металів, то золотий браслет жінки носять на правій руці, в той же час на ліву воліють одягати годинник із золота або з іншого матеріалу, але за кольором благородного металу, що добре поєднується з відтінком.

Сучасні правила етикету практично не обмежують жінку у стилі аксесуарів. Головне правило – прикраси мають добре вливатися у образ.

Чи можна носити браслети на двох руках

Відповідаємо: однозначно можна, а у деяких випадках навіть потрібно. Проте, такі перетяжені прикраси мають бути правильно підібрані під стиль одягу, а вдягати їх варто під певні події. Тепер по порядку.

Дуже доречно виглядають браслети на обох руках під діловий, але не дуже строгий стиль. Наприклад, якщо у вас присутній у гардеробі чудовий яскравий піджак у персиковому відтінку та звичайні класичні тонкі джинси, то такий лук буде шикарно доповнена масивними браслетами на дві руки. Це можуть бути круглі металеві аксесуари, доповнені браслетами-ланцюжками, намистом або аксесуаром шамбала. Або вироби з дерева та пластику, виконані у вигляді незамкнених кілець.

Що стосується колірної гами, тут є два варіанти: підбираємо аксесуар у тон піджака або в протилежному кольорі, причому обидва варіанти виглядають цікаво і зі смаком.

Незрівнянно і цікаво виглядають два мереживні браслети, надіті на праву і ліву руку. Ця модна ідея в сучасному світі набула популярності нещодавно, але вже вливається в образ наших милих дам. Такі аксесуари є доречними під діловий стиль одягу з відкритими руками. Наприклад, під білу сорочку без рукавів підійдуть два чудові чорні мереживні браслети. Також вони будуть відмінно поєднуватися з легкою блузою та спідницею-олівцем.

Кілька браслетів на одну руку

Якщо ви хочете поєднувати кілька прикрас на одній руці, але при цьому не переборщити і не обтяжити образ, то ми із задоволенням дамо вам кілька порад з цього приводу.

  • Великі або багатошарові аксесуари – це те, на що насамперед звертають увагу люди під час першої зустрічі. Тому якщо ви одягнете кілька браслетів на руку, а потім доповните це все величезними сережками та великим перстнем, то перша думка, яка у людини спаде на думку при зустрічі з вами буде: «перебір». Якщо ви вирішили акцентувати увагу в образі кількома браслетами на руках, решта «більше розмірної» краси має залишитися в скриньці.
  • Незважаючи на те, що гольфи під горло вже давно не вітаються в модних колах, наші милі пані продовжують наполегливо носити їх майже кожен день, аргументуючи це просто: "тепло і зручно". Але щоб не уславитися «сірою мишею» і урізноманітнити образ, нас виручать поєднання з кількох браслетів на одній руці. Аксесуари можна підібрати як однакові за фактурою, так і різні: наприклад, візьміть кілька прикрас з намистин і браслет пандора. Цей штрих додасть вашому повсякденному одязі цікавого акценту, а ви в свою чергу зможете спокійно продовжувати ходити у своєму улюбленому гольфі.
  • Два браслети на одній руці також добре виглядають у поєднанні з великим перстнем, одягненим на протилежну руку. Причому під такі аксесуари можна підібрати практично будь-який за формою та стилем одяг. Навіть просто бікіні з капелюхом, якщо прогулянка буде берегом моря.
  • А якщо ви любителька надягати багато браслетів-кілець на одну руку, рекомендується сьогодні поєднувати їх з джинсами або легкою літньою сукнею в дрібну квіточку. Такий акцент чудово підкреслить красу ваших рук і додасть нотки елегантності в образ.