Новий флагман APPLE iPhone 13 Pro увійшов до акції "Ельдорадо"

Сучасна лінійка айфонів преміум-класу включає флагмана у цьому ціновому сегменті APPLE iPhone 13 Pro. В рамках новорічної та різдвяної акції найбільшого інтернет-магазину смартфонів "Ельдорадо" ціна на iphone 13 pro встановлюється зі знижками 2500 грн. Святкові знижки викликають ажіотаж серед покупців.

Смартфон APPLE iPhone 13 Pro 128GB Gold (MLVC3) у новорічній експозиції інтернет-магазину "Ельдорадо" представлений по акції до Нового року-2022.

Покупці намагаються не згаяти цей шанс, по суті, це один внесок за кредитом, якщо купити айфон на виплат, з щомісячним платежем 2567 грн. Організатори акції точно визначили суму, за якою айфон стане доступним для людей не лише із високими доходами. Айфон мріють купити незалежно від статусу та високого заробітку.

Модна колірна гама дозволяє вибрати найоптимальнішу модель. Вона може відповідати кольору іномарки або жіночої сумочки.

Незалежно від палітри кольорів, моделі та технічного забезпечення айфон свідчить про престижний статус. Він працює на імідж власника, це елемент солідного ділового та luxury-стилю.

Розробники створили різні кольори айфонів, чисто чоловічі та жіночі. Про смаки не сперечаються, але найуніверсальніший колір залишається за чорним.

Його частіше вибирають чоловіки, жінки віддають перевагу рожевим (колір пилової троянди), бежеві, білі, червоні тони.

Новорічна акція в "Ельдорадо"

Ці знижки чекали цілий рік, поміщаючи у вибране найкращі моделі айфонів. Новорічна акція стала справжнім подарунком для тих, хто любить та цінує прогресивні технології Apple.

Флагман Apple iPhone 13 Pro це мрія багатьох людей, незалежно від стилю життя. Напередодні новорічних та різдвяних свят вона має здійснитися та втілитися в реальність. В рамках акції “Новий рік” в “Ельдорадо” є для цього всі умови, святкові знижки дозволяють заощадити гроші на ще один подарунок для рідних та близьких, дітей, батьків.

Переваги покупки

Новий айфон створений для того, щоб змінювати життя людей на краще. Він підтримує контакти та прямий зв'язок з людьми з усього світу. Оперативне завантаження сайтів та програм, соціальних мереж, проводиться з високою чіткістю зображення, в яскравих фарбах, що роблять портрет користувача красивим і привабливим.

Ви зможете легко освоїти численні функції та банкінг, користуватися сервісом та послугами, здійснювати покупки в інтернет-магазині.

Зайдіть на наш сайт Eldorado.ua та виберіть свій айфон преміальної моделі APPLE iPhone 13 Pro та беріть участь у новорічній акції “Ельдорадо”, присвяченій приходу Нового 2022 року.