Брендована картонна коробка – надійна упаковка і ефективний рекламний носій

Картонні коробки – це зручна та практична тара, що використовується у різних сферах, а красивий оригінальний логотип робить упаковку фірмовою, привертаючи увагу клієнтів та покупців.

Саме такі коробки пропонуються інтернет-магазином bru.store/brendirovanie/samosbornye-korobki-s-logo, також тут ви зможете замовити інші якісні вироби з паперу і картону для харчових і інших цілей.

Область застосування брендованих коробок

Коробки з картону є одним з найпопулярніших видів упаковки. Матеріал коштує недорого, є екологічним, добре протистоїть негативним зовнішнім впливам.

Брендовані коробки використовують для пакування різних товарів:

  • Страви, що доставляють додому (піца, суші тощо).
  • Рекламні сувеніри, подарунки.
  • Ювелірні вироби та взуття.
  • Кондитерські вироби, іграшки, різні набори та ін.

Упаковка не повинна бути безликою. Якщо ви доставляєте клієнту суші або піцу, слід оформити тару за допомогою логотипу (за бажанням використовуються інші фірмові графічні елементи).

Оформлення може бути різним, сучасні технології дозволяють створювати упаковку, що повністю відповідає вимогам замовника. Фірмовий стиль робить тару відомою, привертаючи увагу, просуваючи бренд і підвищуючи лояльність у покупців та клієнтів.

Картонні коробки з логотипом виготовляються на замовлення, достатньо звернутися до спеціалізованої компанії та позначити цілі: характеристики тари, тираж та ін. Вартість замовлення можна розрахувати заздалегідь, для цього потрібно відправити через сайт заповнену форму, вказавши послугу, що цікавить.

Картонні коробки як рекламний носій

Упаковка виготовляється з різних видів картону, що відрізняється щільністю, товщиною та іншими характеристиками. Один з найпопулярніших матеріалів – це тришаровий гофрокартон, що має високу міцність. Тара забезпечує відмінні умови для зберігання та перевезення товару.

Які ж основні переваги даних виробів?

  • Широкі можливості дизайнерського оформлення – для нанесення логотипу використовуються різні методи, включаючи тиснення, цифровий та офсетний друк, флексодрук та ін.
  • Поєднання упаковки з рекламним інструментом – фірмова тара підвищує впізнаваність бренду.
  • Зручність при транспортуванні – картонна тара має невелику вагу.
  • Захист вмісту – картон оберігає товар від механічних впливів та сонячних променів.

Картонна упаковка – це чудовий рекламний носій із великою площею. Використовуйте це для просування бренду, продукції та послуг. Оригінальний дизайн дозволить не лише ідентифікувати тару, а й привернути увагу до торгової марки, підвищити довіру до продукції та компанії.