Аксесуари для HoReCa, які зроблять ваш персонал особливим

На задоволеність гостей ресторанів, готелів, кафе впливає багато факторів. Від ставлення персоналу до клієнтів та його зовнішнього вигляду залежить враження про заклад. Компанія «FD store» виготовляє аксесуари, які допоможуть зробити ваших працівників особливими та підвищити їх лояльність до керівництва та гостей.

Фартухи

Фартух — це важливий елемент спецодягу, який виконує захисну функцію та запобігає забрудненню основного одягу. Його використовують офіціанти ресторанів, кафе, піцерій та інших закладів.

Роботодавцю варто забезпечити персонал якісними фартухами, які відрізняються практичністю. Такі виготовляє компанія «FD store». Фартухи шиють зі змішаних матеріалів, які мають наступні переваги:

  • зносостійкість;
  • незминальність;
  • простота у догляді;
  • здатність швидко висихати.

Особливо стильно виглядають промо фартухи з логотипом. Вони підкреслюють індивідуальний стиль ресторану чи кафе, допомагають працівникам відчути себе частиною великої команди, яка несе відповідальність за репутацію закладу.

Компанія «FD store» може виготовити фартухи на замовлення для працівників бьюті-сфери. Такий спецодяг надійно захистить речі перукарів, майстрів манікюру та педикюру від забруднень та дозволить мати інструменти під рукою завдяки великим зручним кишеням.

Дипломи та грамоти

Дипломи та грамоти — найкращий спосіб підкреслити заслуги працівника. Такий варіант заохочення підвищить мотивацію співробітника працювати ще краще та посилить лояльність до керівництва закладу. Задоволений працівник, роботу якого цінують, буде сумлінно працювати та покращувати свої навички.

Для заохочення працівників підійдуть стильні дипломи та грамоти на підкладці. Дизайнери FD store допоможуть розробити оригінальний дизайн презенту, який можна подарувати персоналу на ювілей закладу або інше свято. 

Бейджі

Роботодавці мають подбати про те, щоб їх персонал почував себе комфортно під час спілкування з гостями. Для цього варто замовити для працівників закладу бейджі, щоб клієнти могли коректно звертатися до офіціантів, адміністраторів, барменів. Спеціалісти FD store можуть виготовити бейджі з різних матеріалів з логотипом закладу, які будуть відповідати його стилю.

Від того, як персонал ставиться до гостей, залежить їх враження про заклад. Щоб працівники були вмотивованими, потрібно приділяти увагу їх зовнішньому вигляду та заохочувати їх досягнення.