Як і з чим носити чоловічу кепку

Ні для кого з нас не є секретом, що оригінальні та стильні кепки здатні змінити до невпізнання образ будь-якого чоловіка. Грамотно підібраний головний убір надасть чоловікові або брутального образу, або підкреслить його грайливий характер справжнього мачо, а може й надати інтелігентного вигляду. Головне знати - з чим носити цей аксесуар.

Вибір стилю головного убору залежить насамперед від смаку та настрою сильної половини людства. Наприклад кепки чоловічі "реглан", пропоновані інтернет-магазином shlyapka.com мають чудовий вигляд, здатний задовільнити найвимогливіші смаки, а в поєднання з бездоганною якістю, стануть найкращим вибором для стильних чоловіків. 

Але давайте розберемося детальніше в нюансах вибору кепки.

Який головний убор краще вибрати?

При виготовленні даного елемента гардеробу можуть бути використані найрізноманітніші матеріали: від замші та шкіри до вовни та бавовняної тканини. Причому в магазинах представлений найширший вибір кепок різних моделей, кольорів і фактури, тому ви легко підберете для себе найбільш підходящий варіант. Залежно від матеріалу виробу, цей головний убір може виконувати просто декоративну функцію, а може захистити її власника від негоди.

Перед придбанням кепки чітко з'ясуйте, яку функцію вона повинна виконувати. Найбільше кепка підходить для спортивного стилю одягу або вбрання у стилі Casual, але зі строгим класичним костюмом теж іноді можна поєднати цей головний убір. Але варто мати на увазі, що якщо ви хочете створити імідж ділової людини, то кепку вам краще не одягати.

З яким одягом рекомендовано носити кепку?

Bunnet

Кепка з плоскою маківкою вважається більш універсальним варіантом чоловічого аксесуара. Даний головний убір, що має щільний козирок невеликого розміру та округлу плоску основу, називається Bunnet.

Як правило, Bunnet виготовляється з вовни, твіду або бавовняної тканини, але обов'язково він повинен мати шовкову підкладку. Буде чудово, якщо під підкладки ви підберете шовковий шарфик. Якщо вибрати оригінальне колірне рішення цієї двійки, то аксесуари додадуть вашому іміджу елементи драйву та безшабашності.

"Газетник"

Кепку з химерною назвою "Газетник" у своєму образі також можна застосовувати подібним способом. Даний головний убір трохи об'ємніший і має 8-гранну форму. Оскільки кепка має більш вишуканий дизайн, вона надає своєму власнику вигляду гульвіси і справжнього франту. Бажано цей аксесуар носити у комбінації з довгим шарфиком, зав'язавши його в цікавий вузол.

Патрульна кепка

Патрульна кепка у стилі «мілітарі» - це дуже оригінальне та сміливе рішення. Оскільки цей елемент має плоску маківку і жорстку форму, він надає своєму власнику підтягнутого, мужнього вигляду. Патрульну кепку можна поєднувати з сорочкою – поло та брюками вільного крою.

Якщо ви зухвалий і сміливий хлопець, то вам припаде до душі кашкет зі шкіряним козирком. Якщо ви волієте ганяти на мотоциклах, одягнувшись у стильну косуху, то така кепка доповнить ваш образ, надавши йому демократичності та розкутості. Також кашкет можна надіти у поєднанні з жилетом, тоненькими брюками та сорочкою.

Кепка під пальто – як поєднувати?

Якщо говорити про верхній одяг, то під кепку краще одягнути стильне чоловіче пальто. І, якщо навесні ви зупинили свій вибір на утепленому головному уборі, не забудьте з аналогічного матеріалу підібрати рукавички та кашне. Звичайно, однотонне чорне або сіре пальто виглядає нудно і одноманітно, але якщо виявити трохи фантазії, то можна змінити свій вигляд до невпізнання.

Підберіть під пальто кепку з шарфом в зелено - жовту або червоно - чорну клітинку, і ви перетворитеся на інтелігентного джентльмена, що прогулюється англійськими вуличками. А завершити ваш елегантний образ можна за допомогою сумки планшета.

Якщо говорити про забарвлення та малюнки, то вибирайте класичні варіанти, адже такі універсальні тони та візерунки буде простіше комбінувати з різними варіантами одягу. Найбільш вдало виглядають кепки в зелених, коричневих та сірих тонах, а також підійде колір сухої трави та болотно-коричневий. Такі відтінки гармонують зі шкірою обличчя, адже ні для кого не є секретом, що колір кепки обов'язково повинен підходити до обличчя, роблячи його яскравішим і виразнішим.