Як вибрати зимову чоловічу куртку

Коли настають холоди, всі стикаються з необхідністю в теплому одязі. І при цьому кожен хоче, щоб куртка не лише зігрівала, а й була у тренді. Чоловіки не є винятком. Вони, як і жіноча половина, теж не люблять нехтувати своєю зовнішністю і все частіше звертають увагу на модні тенденції.

І якщо говорити про зимовий чоловічий гардероб, то найпопулярнішим його елементом є куртка. Вона точно є у кожного чоловіка, незалежно від статусу, віку та статури. До того ж зимові чоловічі куртки у величезному асортименті представлені в інтернет-магазині "Шкаф" https://shafa.ua/uk/zimnie-muzhskie-kurtki.xhtml.

Критерії при виборі зимової куртки

Будь-який елемент гардеробу вимагає відповідальності за виборі. Правильно підібраний одяг здатний створити красивий, сучасний та привабливий образ. Вибір куртки не є винятком. І перед покупкою тієї чи іншої моделі необхідно врахувати всі критерії.

Головний критерій під час виборів — правильний фасон. Його потрібно вибирати виключно під параметри свого тіла. Те, що ідеально виглядає на манекені, може зовсім не підійти під ваш тип фігури. Все має бути спрямоване на те, щоб приховати ваші недоліки та підкреслити переваги.

Так, людям із надмірною вагою не слід обирати масивні куртки, а низьким чоловікам – видовжені куртки. Немає універсальних моделей, у моді все дуже індивідуально.
Зима сама холодна пора року. І важливо не лише залишатися у тренді, а й бути у теплі. Тому при виборі звертайте увагу на матеріал куртки та його наповнювач. Так, чудово зігрівають куртки з пухом, синтепоном чи холлофайбером.

Сучасні технології дають можливість шити куртки з матеріалів, які просякнуті спеціальною мембраною. Вона у свою чергу захищає від бруду та вологи. Звичайно, куртки з використанням такої тканини коштують дорожче, але вони чудово захистять вас від сильного вітру, мокрого снігу чи дощу. Зимова куртка має бути максимально зручною. І де б ви не знаходилися, на прогулянці чи транспорті, вам має бути комфортно.

Не маловажним фактором є зносостійкість. Віддавайте перевагу щільнішій верхній тканині виробу. Це дозволить зберегти куртку у хорошому вигляді довгий час. Звертайте увагу на комплектацію куртки. І оскільки мало чоловіків люблять носити барсетки та сумки, то наявність зовнішніх та внутрішніх кишень дуже важлива.

А ось що стосується самого дизайну зимової куртки, то тут все залежить від особистих уподобань кожного. І якщо ви купуєте куртку з перспективою носити її не один сезон, то робіть вибір на користь класичних моделей. Пам'ятайте, мода мінлива. І якщо цього сезону ви можете виглядати стильно і сучасно, то наступного можете потрапити під шквал осудів. Також не варто бездумно купувати речі відомих брендів.

У будь-якому випадку, головне, що має забезпечити вам зимова куртка, це тепло та комфорт. Правильно підбирайте елементи гардеробу і завжди виглядатимете стильно та сучасно.