Нові можливості Dahua WizSense після оновлення

Компанія Dahua Technology — світовий лідер в сегменті інтелектуальних рішень відеоспостереження, нещодавно представила оновлену серію продуктів WizSense, що є набором комплексних рішень зі штучним інтелектом.

Компанія Dahua Technology — світовий лідер в сегменті інтелектуальних рішень відеоспостереження, нещодавно представила оновлену серію продуктів WizSense, що є набором комплексних рішень зі штучним інтелектом. Вони засновані на технології deep learning і орієнтовані на людину й транспортні засоби.

SMD 3.0

У порівнянні з попередньою версією, оновлена WizSense пропонує нові опції, які, безсумнівно, виведуть регулярний моніторинг на абсолютно новий рівень. SMD 3.0 є оновленою версією SMD Plus, пропонує розширені функції, які перевершили очікування.

  • Система може дієво фільтрувати нерелевантні цілі — тварини, листя, світло та інше, забезпечуючи підвищену точність виявлення людини й транспортних засобів.
  • Технологія забезпечує більшу відстань виявлення — 25 м. Функція сьогодні доступна на IPC, а надалі планується розширення на інші лінійки продуктів.

Прошивки Dahua доступні в українських постачальників, зокрема у VidiMost.

Активне стримування та моніторинг з поділом часу

Функція дозволяє пристрою вчасно стримувати зловмисників, щоб уникнути інцидентів.

  • Вона генерує push-повідомлення в режимі поточного часу, яке показує тип тригера — людина або автомобіль, і дозволяє користувачу легко перевіряти сигналізацію за допомогою захопленого відео.
  • Передбачений вбудований мікрофон і світлозвукова сирена. У порівнянні з білим світлом попередньої версії, продукти WizSense тепер пропонують яскраве червоне й синє світло, яке блимає при виявленні зловмисника.
  • Функція моніторингу з поділом часу дозволяє встановлювати положення камери відеоспостереження в залежності від певних завдань для моніторингу різних областей і в різні періоди.
  • У сценарії роздрібного магазину, наприклад, поворотна камера може активно контролювати основну зону приміщення в денний час і автоматично перемикатися на вхід у неробочий час.
  • При спрацьовуванні сигналізації, камера відеоспостереження залучає попереджувальні сигнали – сирену, світло, використовуючи функцію активного стримування зловмисників.

Постановка/зняття з охорони одним клацанням

За допомогою мобільного додатку користувач може одночасно активувати сирену для сигналізації відеокамери одним натисканням кнопки, що забезпечує більший комфорт і легкість експлуатації.

Двосторонній зв'язок і звукове сповіщення

Як і в попередній версії, оновлена серія WizSense також має функцію двостороннього зв'язку. Користувач може створювати 10-секундний індивідуальний голосовий звук, який можна використати як привітання, нагадування або попередження зловмисника, коли тривожна ціль була виявлена IP камерою відеоспостереження.

Оновлені рішення WizSense можуть бути розгорнуті у розширеному спектрі сценаріїв додатків у приватних будинках, магазинах роздрібної торгівлі. Моніторинг пропонує інтелект, легкість та інклюзивність для користувачів.