Найактуальніші тренди жіночих зимових чоботів

На вулиці стає все холодніше, тому утеплюватися потрібно не лише зверху, а й знизу. Тримати ніжки у теплі та комфорті, особливо у зимовий сезон, краще довірити модним чоботям.

Жіночі чоботи сезону зима 2021-2022 це справді найкращий вибір утепленого взуття на користь практичності та універсальності.

У новому зимовому сезоні жіночі чоботи набули всіляких варіацій у дизайні та фактурах. У тренді як оригінальні моделі з тисненням і багатим декором, так і лаконічні чоботи в м'якій та гладкій мінімалістичній обробці. Жіноче взуття українських виробників, представлене на shopping.ua, в повній мірі відповідає найактуальнішим трендам, окрім того саме зараз багато якісних і стильних моделей чобітків можна замовити з суттєвою знижкою!

Порадують модниць красиві зимові чоботи у більш жіночних варіантах оформлення. До них можна віднести ботфорти, що ідеально сидять, блискучі чоботи зі стразами і витончені класичні чоботи на шпильці з загостреним носком у квітковому забарвленні.

Для сміливих красунь, які шанують насамперед зручність та універсальність, припадуть до душі модні чоботи у стилі мілітарі. Незважаючи на грубий зовнішній вигляд, такі чоботи зі шнурівкою на низькому ходу з гумовою підошвою, що нагадують армійські черевики, можна носити не лише з джинсами або з шкіряними штанами.

У зимових чоботях дизайнери в основному робили акцент на підборах, мисі або оформленні халяви. Незважаючи на оригінальну форму підбора, її постаралися зробити максимально добротною. Тому цієї зими в тренді жіночі чоботи на широких стійких підборах, що зовні нагадують геометричні фігури (трикутник, скошений прямокутник, циліндр тощо).

Які пари жіночих зимових чобіт 2021 гідні особливої ​​уваги, пропонуємо дізнатися з огляду найтрендовіших моделей чобіт цієї зими.

Зимові чоботи у ковбойському стилі

Жіночими улюбленцями серед зимових пар взуття для багатьох стали високі ковбойські чоботи. У сучасному дизайні ці чоботи з петлями з боків і скошеним середнім підбором можуть мати не тільки класичне коричневе забарвлення. Дуже стильно такі черевики виглядають у трендовому хижому принті, а також у дизайні з паєтками та стразами.

Чоботи в стилі металік

Тренд «металік» знайомий усім не з чуток, до того ж залишається актуальним у жіночій моді не один сезон поспіль. Зимові чоботи  під колір металік - це не тільки сріблясті металізовані відтінки, дуже ефектно та шикарно виглядають витончені чобітки під золото.

Моделі зі стиснутим ефектом та затяжками-шнурками

Актуальними цього зимового сезону залишаються і моделі жіночих чобіт гармошкою. Складки в області халяви надають трохи об'єму, проте це не заважає ніжкам виглядати жіночно і витончено.

Новинкою подібних моделей стали чоботи зі стисненим ефектом і затягуванням шнурками, що дозволяють регулювати форму збірок.

Білі зимові чоботи

Білі чоботи взимку – це найкраще, що можна придумати для ідеального зимового образу. Вишукане біле взуття навіть з контрастним чорним підбором, як у ковбойських чоботях, наділяють жіночі образи ніжністю та свіжістю.

Чоботи, декоровані стразами

Металеві логотипи, каблук повністю покритий кристалами, гарна вишивка стразами, декор люверсами та ошатні пряжки, як можна пройти повз таку красу, особливо якщо все це зустрічається на зимових жіночих чоботях 2021-2022 року.

Чоботи з квадратним мисом

Головним модним трендом зимового взуття залишається квадратний мис. Вибравши будь-яку модель чобіт з квадратною формою шкарпетки, Ви отримаєте не просто модну пару взуття, але і дуже витончений спосіб привернути увагу до своїх ніжок.

Чоботи з ремінцями

Ремінці як тренд в обробці сьогодні популярні навіть у одязі. Модним зимовим взуттям з ремінцями будуть не лише черевики у військовому стилі. Тонкі ремінці на щиколотці або гомілки стильно доповнюють модні жіночі чоботи.

Чоботи з тисненням під шкіру крокодила та принт пітона

Однозначним маст-хевом зимового взуття 2021-2022 року для жінок стали шикарні фактурні чоботи з тисненням під шкіру крокодила. Ні, це не будуть моделі зеленого або сірого кольору. Модним кольором для шкіряних чобіт під рептилію буде чорний та коричневий відтінок.

Продовжуючи тему рептилій, не можна випустити з уваги карколомні зимові чоботи в забарвленні пітона. Тут можливі варіанти з гладкою шкірою та тісненням під шкіру змії. Сам принт може мати як натуральне забарвлення, так і нестандартне, наприклад, коричневе або бордове.