AirPods 3: основні фішки навушників від Apple

Компанія Apple нарешті представила довгоочікувані навушники AirPods 3. Як і оголошувалось, у дизайні та характеристиках пристрою відбулись значні зміни.

Виробник трохи відхилився від графіку випуску, і навушники вийшли пізніше очікуваного. Модель третього покоління показали на осінньому заході. Розглянемо її головні фішки.

Змінений дизайн

Виробник створив приємний симбіоз першого та другого поколінь навушників. Форми, які позитивно були прийняті користувачами, втілили в новий пристрій. Перше, що видалив розробник, – силіконові амбушури. Вони по-різному сприймалися покупцями, тому в новій версії їх немає.

Інженери попрацювали над формою. Гарнітура добре тримається у вусі. Відсутнє почуття дискомфорту. Кейс також зазнав змін. Тепер він більш витягнутий, якщо порівнювати з попередньою моделлю. Зміни не глобальні, але помітні.

Важливе досягнення – підтримка зарядки MagSafe. Коли кейс прикладається до магніту, то відчувається клацання. Зціплення міцне. Якщо ви поклали пристрій на заряджання, можете не хвилюватися, що він зісковзне.

Автономність і відстеження положення голови

Виробник заявляє, що навушники будуть працювати на одному заряді не менше 5-6 годин у режимі прослуховування музики. Користувач отримує до 4 год для розмов. Кейс добавляє приблизно 30 годин додатково. Якщо поставити його на 5 хвилин для підзарядки, то автономність збільшується на 60 хв прослуховування. Нова модель працює в цілому на годину довше, ніж попередня, і це додаткова причина придбати AirPods 3 в Алло.

Відстеження положення голови – функція, яка добре відома власникам AirPods Pro та AirPods Max. Завдяки позитивним відгукам виробник вирішив втілити інновацію також в третє покоління навушників. Функція необхідна для правильного відтворення контенту в просторовому звучанні. Завдяки складній системі датчиків звук повністю адаптується під положення навушників відносно джерела. Технологія дозволяє насолоджуватись музикою в активному русі.

Датчик торкання до шкіри визначає, чи дійсно пристрій знаходиться у вухах. Як тільки користувач їх знімає, відтворення контенту зупиняється. Функція дозволяє суттєво економити енергію та збільшити автономність.

Покращена якість мікрофонів і звуку

Apple завжди відповідально ставилася до якості вбудованих мікрофонів. На цей раз компанія зробила їх ще кращими. Головна проблема, яка заважала чистій передачі голосу, – вітер. Нова модель більш захищена від нього, що позитивно вплинуло на якість. Це добра новина для тих, кому подобається спілкуватися в навушниках у людних місцях.

Підтримується адаптивний еквалайзер, який налаштовує пристрої на підставі того, як вони використовуються в реальному часі. Занурення в звук – на рівні кінотеатру. Кастомний драйвер AirPods 3 створює сильні баси.

Поява нового покоління навушників – чудова новина для шанувальників продукції Apple. Можливо, ознайомившись с характеристиками моделі, ви також захочете її придбати.