Чому їх так люблять: тисяча та одна легенда про троянди

Троянда - ідеальна мова спокуси, доповнення до побачення або натяк на почуття. Ще з давніх-давен вона була символом серцевих справ, а римляни, кельти і стародавні єгиптяни вважали її квіткою духів, що допомагає передавати любов своїм близьким.

Давньогрецька легенда свідчить, що троянда - творіння квіткової богині Флори, яка для народження квітки попросила допомогти їй інших богів: весняний вітер Зефір відштовхнув хмари, Аполлон розпустив троянду, а бог війни Арес створив шипи, як зброю захисту.

У грецькій міфології є історія Афродіти, богині краси та кохання, яка народилася з морської піни. Легенда говорить, що після цього піна перетворилася на пелюстки троянд, а коли вони торкнулися берега - перетворилися на білі троянди.

Інша легенда свідчить, що троянда з'явилася з усмішки Купідона, а шипи були нічим іншим, як стрілами, якими Бог Любові вражає серця тих, кого хоче об'єднати у вогні пристрасті.

Закохані італійські чоловіки висипають уночі пелюстки троянд перед будинком своєї дівчини, і якщо наступного дня їх не підміли — кохання взаємне та весілля близьке! Цю гарну традицію можна взяти на озброєння. Троянди для такого випадку можна знайти в інтернет-магазині https://onlyrose.ua. Тут запропоновано найбільший вибір троянд від найбільшого виробника троянд в Україні та Європі «Асканія-Флора». Купити квіти можна як поштучно, так і замовити букет троянд у модній капелюшній коробці. Персональна доставка здійснюється на спеціально обладнаних автомобілях з рук до рук. Букет троянд від Only Rose – ідеальне рішення для будь-якої події.