Топ-5 міфів про корейську косметику

На сьогоднішній день корейська косметика перестала бути екзотикою і стає повноцінним учасником догляду на полицях ванних кімнат абсолютно різних дівчат: досвідчених блогерів, та «новачків», і тих, хто шукає заміну чи доповнення своїм дорогим (або навпаки – демократичним) баночкам.

Кожна з них може знайти свої власні ідеальні варіанти, головне, щоб це була дійсно якісна корейська косметика, а таку пропонує інтернет-магазин skinopt.com.ua.

Але, незважаючи на це, ще існують міфи про корейську косметику, що стосуються гарних баночок із Країни Ранкової Свіжості. І міфи ці – хоч як це не парадоксально - дуже живучі, і здебільшого безглузді. Розглянемо основні з них.

Корейська косметика не підходить європейкам, тому що у кореянок інша шкіра

В інтернеті можна знайти дві діаметрально протилежні точки зору. Варіант разів: у кореянок дуже щільна шкіра, тому всі засоби містять більше активних компонентів, які може нашому рідному епідермісу і не потрібні. Варіант два: у ніжних східних красунь тонка шкіра, яка швидко вбирає всі корисності.

Так що ж там у них, у цих кореянок, - товстий щит, через який не проникне всередину жоден інгредієнт, або все-таки пергаментний папір, який вбирає в себе косметику, як губка? Правильна відповідь, мабуть, як завжди лежить посередині: шкіра у мешканок Кореї різна. Як у всіх нас. І звичний поділ на «зріла-нормальна» ніхто не скасовував. Тому всі засоби також різні. Головне – знайти ту саму, «свою» баночку.

Корейські засоби дешеві, а отже, неякісні

Насамперед зазначимо, що при придбанні корейських засобів ви не переплачуєте за бренд. По-друге, Корея не дуже велика, а марок багато. Конкуренція величезна, тому косметику по сотні доларів за банку просто не купуватимуть.

І по-третє, Південна Корея, мабуть, єдина країна, де виробництво косметики субсидується і контролюється на державному рівні. Це дозволяє компаніям закуповувати інгредієнти за низькими цінами, обходитися без власних виробництв тощо. Якість кінцевого товару, тим часом, суворо перевіряється.

Вся корейська косметика відбілює

Так-так, навіть у чорну підводку для очей додають відбілюючі компоненти! Насправді, це, звичайно, далеко від істини.

У більшості корейських марок, зрозуміло, є лінії продуктів для освітлення шкіри, і вони дуже різноманітні просто тому, що в Кореї існує запит на ідеально білу шкіру. Але це не означає, що в будь-який денний крем, лосьйон, пінку для вмивання обов'язково включать щось таке! Якщо засіб відбілює, це буде відображено на етикетці.

Багатоступінчаста система очищення сушить шкіру

Здавалося б, цей міф не позбавлений підстав: спочатку ми знімаємо макіяж гідрофільною олією, потім вмиваємось пінкою, потім використовуємо якийсь пілінг-скатку, та й «поліруємо» все це маскою, що очищає.

Насправді саме через покрокове застосування всі корейські засоби для вмивання діють ніжно і м'яко, не надаючи агресивного впливу на шкіру. У будь-якому випадку, після очищення – корейського, європейського чи алеутського – не забувайте наносити зволожуючі засоби та будьте спокійні.

Корейська косметика викликає алергію

Ця помилка пов'язана з тим, що в корейській косметиці зазвичай багато натуральних компонентів, які можуть бути алергенами. Однак такі інгредієнти проходять ретельну обробку та очищення. Багато засобів розроблено спеціально для чутливої ​​шкіри, а деякі підходять навіть людям з атопічним дерматитом (а ніжніше їх знайти складно!).

Загалом, натуральність не дорівнює алергії. Крім того, до всього варто підходити з розумом: якщо у вас непереносимість цитрусових, логічно, що косметику з екстрактом мандарину краще комусь подарувати:)

По матеріалам: https://skinopt.com.ua/