Весільний торт та незвичайні начинки

Коли готується торт, то спочатку визначаються смакові наповнення і вибирається начинка, а потім підбирається декор і складається загальна концепція тортика. І тим більше, що зараз головним трендом є не зовнішнє виконання страви, а внутрішній світ – це начинка та смачні коржі.

Відповідно, ми спочатку визначимося зі смаковими якостями та наповненням тортика, а вже потім подбаємо про його зовнішнє виконання. Щоб всі ці чинники ідеально поєднувалися, інтернет-магазин https://megatort.com.ua/ пропонує широкий асортимент кондитерських інгредієнтів, інструментів та аксесуарів, за допомогою яких ви зможете створювати  справжні солодкі шедеври! 

Безумовно, всі смакові якості вашого весільного десерту залежатимуть від професіоналізму кондитера. Але перед тим, як давати завдання кондитеру на виконання вашого весільного торта, необхідно розуміти, який ви хотіли б смак. Це може бути більш солодкий торт, сирний, фруктовий, із кислинкою, або взагалі поєднання якихось несумісних, цікавих та нових смаків.

У попередньому році модні експерти приділяли увагу нестандартним начинкам, таким як шампанське або бергамот. Деяким молодятам цей тренд дуже сподобався, і вони втілили ці уподобання у свій весільний десерт. А ось консервативні молодята не підтримали таку ідею і віддавали перевагу більш класичному наповненню торта. 

Пропонуємо вам розглянути основні начинки на весільний торт, які можна обирати для цьогорічних урочистостей.

Контрастний смак – ванільний крем + карамель + морська сіль

Це досить-таки незвичайне, але все ж таки контрастне поєднання підійде для молодят, які не люблять нудотний смак солодощів.

Солона карамель у 2020 році почала підкорювати всіх ласунів і почала вживатися буквально у всіх десертах, а саме в морозиві, у нестандартних солодощах, цукерках та інших цікавих десертах.

Солона карамель вразила ласунів і навіть тих, хто скептично ставився до цього виду наповнення. Таке незвичайне та цікаве поєднання може підкорити не лише вас, молодят, а й ваших гостей. До того ж ви їх приємно здивуєте таким нестандартним смаковим рішенням.

Традиційний смак – класична карамель

Зовсім недавно, карамель трохи відійшла з моди, а в 2021 році карамель знову стає популярною і її стали додавати в багато десертів, у тому числі і в весільні тортики. У гонитві за чимось новим цікавим за смаковими якостями люди стали забувати про класичні смакові наповнення. Тому якщо ви прихильник класики або не любите екстравагантних уподобань, тоді карамельні тортики та тістечка – це ваш вибір.

Ніжний, екстравагантний та яскравий смак – вершковий сир + мак + лимонний курд

Лимонний курд – це заварний крем на лимонному соку. А якщо ще в лимонний курд, додати приємний смак макових зерен з ніжним та нейтральним вершковим сиром, то м'якість у смаках та ніжність буде забезпечена. Таке смакове наповнення капкейків або торта підкорить перебірливих гостей, яким складно догодити.

Незвичайний смак – шоколад + лимон + буряк

Це досить цікаве, але в той же час дивне поєднання. Якщо ви любите щось нове і любите експериментувати зі смаками, тоді така ідея вам неодмінно підійде. Солодка начинка з ноткою кислинки - це те, що підійде для експериментаторів, якщо ви готові до цього.

Ягідний смак – чорниця + вершковий сир

Чорничний смак люблять багато, але якщо його ще розбавити з вершковим сиром - це буде просто вибух! Ягідний, ніжний та м'який смак, який не залишить нікого байдужим. Такий десерт ідеально підійде для будь-якого весілля, чи то весілля тепла пора року, чи то весілля в холодну пору року. Ця апетитна соковита чорниця буде справжнім шедевром на вашому святі.