А як підібрати браслет під стиль одягу?

Стильні речі повинні бути у гардеробі кожної модниці. Доповнити образ допоможуть прикраси та біжутерія, xuping ланцюжки які підкреслять стильний лук.

Стилістичні рішення під час вибору прикрас

Сьогодні як молодь, так і населення у віці, полюбляють чотири основних стилі.

Різновиди стилю:

  • Кежуал. У цьому образі актуальна яскрава масивна біжутерія, яка привертає до себе увагу, наприклад, манжети або спіралі.
  • Під стиль Леді лайк добре підійдуть тонкі ювелірні брязкальця простих геометричних форм.
  • Нещодавно полюбився стиль спорт-шик. Він передбачає наявність браслету з шармами або ж акуратний браслет, добре підібраний за кольоровою гамою під сумочку і взуття.
  • Леді-бос. Для дівчини в цьому амплуа підійде масивна прикраса, яка за формою нагадує пружину, або ж акуратний браслет шамбала, який буде добре поєднуватися не тільки з офісним костюмом, але також з коктейльною сукнею для романтичної вечері або ділової зустрічі.

Як визначити розмір браслету коханої?

Що робити якщо, не знаючи розміру кисті руки коханої, ви вирішили купити їй красивий браслет і зробити сюрприз? Тут потрібно знайти вихід та проявити кмітливість. Для того щоб з'ясувати, який розмір кисті у вашої коханої, зверніть увагу на манжети сорочки (кофти, блузи або шкіряної куртки), яку вона носить. Якщо він добре сидить на її руці, то ви можете потайки заміряти розмір манжета, і по ньому підібрати браслет.

Розмір аксесуара на руку можна легко обчислити за розміром ременя годинника. Якщо у вашої дівчини наручний годинник на ланцюжку, тоді вам можна виміряти довжину ланцюга або шкіряного ремінця.

Однак, перш ніж зробити покупку, ознайомтеся з декількома секретами, які допоможуть не помилитися, роблячи вибір на користь того чи іншого браслета:

  • Щоб визначити розмір прикраси без застібки, складіть пальці кисті так, ніби надягаєте виріб, потім поміряйте сантиметром зап'ястя в самій виступаючій його частини. В цьому випадку аксесуар не буде вам заважати і не спаде з руки.
  • Якщо розмір прикраси обраний коректно, то між браслетом і кистю можна вільно просунути свій великий палець.
  • Якщо вам сподобався браслет з масивним великим каменем, такий аксесуар повинен щільно облягати руку, інакше камінь буде постійно перевертатися на руці вниз, ховаючи всю свою красу.

Ринок прикрас сьогодні дивує своєю різноманітністю. На будь-який смак і гаманець можна знайти найрізноманітніші аксесуари на руку, починаючи від ювелірних прикрас і закінчуючи дуже симпатичною біжутерією. З її допомогою вдасться гарно виглядати та заощадити кошти.