Проксі для OLX: як правильно вибрати і які краще

Популярність OLX в Україні

OLX – всіма відомий торговий майданчик в Україні. Тут продають найрізноманітніші товари та пропонують послуги. У сусідніх країнах ОЛХ популярна не сильно, а ось в Україні платформа дуже затребувана. При цьому популярність цього майданчика щодня тільки зростає.

Якщо ви публікуєте величезну кількість оголошень щодо надання послуг, продажу товарів, то внутрішня політика даного майданчика буде спрямована на блокування таких облікових записів. Так, адміністрація ОЛХ ретельно моніторить створення безлічі профілів на ту саму електронну пошту.

Рано чи пізно для таких облікових записів настане блокування. У такому разі допоможуть мобільні проксі. Для OLX вони мають бути виключно українськими і не перебувають у спам-листах.

OLX та мобільні проксі

Дуже часто OLX використовується для ведення бізнесу. Відповідно доводиться створювати одночасно кілька профілів. Тут без використання мобільних проксі не обійтись. Даний спосіб не потрапити під блокування від адміністрації ОЛХ є найнадійнішим і найефективнішим. Мобільні проксі для OLX мають такі переваги:

  1. Можливість з одного пристрою працювати з необхідною кількістю облікових записів.
  2. Жодних обмежень швидкості доступу.
  3. Конфіденційність у процесі роботи з майданчиком під час розміщення оголошень.
  4. Динамічність IP-адреси, можливість зміни за заданим періодом.

Отже, майданчик OLX значно просунувся у питаннях боротьби зі створенням мультиаккаунтів. І, якщо для звичайних користувачів майданчиком, це не проблема, то для ведення бізнес-акаунтів — це серйозна перешкода. Антифрод системи ОЛХ відразу блокують акаунти на одній електронній адресі.

Використання мобільних проксі дозволить цього уникнути. Заблокувати мобільні проксі для ОЛХ адміністрація не може, оскільки діапазон IP дуже широкий. Якщо його заблокувати, майданчик обмежить доступ простих користувачів через мобільні мережі.

Деякі професіонали використовують для автоматизації процесів спеціальні софти. Це значно полегшує роботу. Софти допомагають у масовому парсингу, постінгу різних оголошень. Щоб спокійно використовувати софт для OLX, слід використовувати мобільні проксі. Це допоможе не просто уникнути зазначених вище блокувань, а й забезпечити швидку, стабільну роботу. ОЛХ, як відомо, спрямовано на GEO Україна. Відповідно, найкраще купувати українські проксі. Докладніше за посиланням — https://mproxy.top/blog/proksi-dlya-olx

На що звертати увагу при виборі мобільних проксі

У процесі вибору мобільних проксі звертайте увагу на такі важливі критерії:

  1. Країни-постачальники. Найчастіше використовують такі країни, як Росія та Україна.
  2. Як часто змінюватиметься IP-адреса. Тут подивіться на наявність автоматичної зміни айпі.
  3. Хтось саме пропонує свої послуги. Вибирайте тільки перевірені та надійні компанії.
  4. Відгуки клієнтів. Вони допоможуть вам визначитися з вибором і переконатися, що мобільні проксі для ОЛХ будуть найкращим варіантом.
  5. Ціна. Як правило, ціна на мобільні проксі вища, але й надійність їх перебуває на гідному рівні. Якщо є наявність тестового періоду, це крутий варіант, щоб перевірити на старті роботу сервісу.