Холодильники Hitachi: особливості модельного ряду

Японський виробник Hitachi займається випуском холодильної техніки для дому ще з 30-х років минулого століття. Впроваджуючи інновації та останні розробки в галузі успішного зберігання продуктів, виробник домігся того, що його холодильники набули популярності і стали популярними у споживачів з різними фінансовими можливостями.

Модельний ряд

У лінійці японської компанії можна назвати кілька основних серій:

  • Solfege;
  • Big2;
  • Super Big2;
  • Big French;
  • холодильники із вакуумним відсіком.

Solfege

Трикамерні холодильники з «розумною» системою керування. Зручні у використанні, стильні, лаконічні, що легко вписуються в будь-який інтер'єр. Одна з найпопулярніших серій. Панель керування – світлодіодна. Інверторний компресор працює ефективно та практично безшумно.

Внутрішній простір – ергономічний. Полиці можна переміщати ярусами. Є льодогенератор, який формує кубики льоду та автоматично подає їх у спеціальний лоток. У відсіку для овочів та зелені користувач має можливість вручну задавати рівень вологості. Купити холодильник Hitachi цієї серії можна як у тридверному, так і чотиридверному варіанті.

Big2 та Super Big2

Серії, що відрізняються лише внутрішнім об'ємом. У першій він становить 475 л, у другій – 550 л. У відділенні для фруктів, овочів та зелені встановлено вологість у 90%. Полиці широкі, комфортні у використанні, виготовлені з міцного скла. Відсутність дорогих технологій робить моделі серії доступними у ціновому плані для пересічних покупців.

Big French

Оригінальний дизайн у поєднанні із практичністю. Холодильники білого, чорного, сірого та бежевого відтінку мають спеціальне антивандальне покриття. Використовується технологія No Frost, є спеціальне місце для зберігання багетів. Потрійна система очищення повітря, функції "суперзаморозки", підсвічування диспенсера води - все це характерно для серії Big French.

Холодильники з вакуумним відсіком

Особлива серія великих холодильників, що дозволяє запастися продуктами відразу на довгий термін. Об'єм триярусної морозилки становить 165 л, холодильного відділення – понад 400 л. Тут же розташований і вакуумний відсік, який гарантує зберігання продуктів зі збереженням усіх смакових якостей та вітамінів.

Холодильники Hitachi вигідно відрізняються від найближчих конкурентів наявністю технологій, оптимізованим робочим об'ємом, вдалим дизайном та великою різноманітністю моделей різної цінової категорії.