Як вибрати вітальну листівку

Практика показує, що більшість людей навіть не звертають увагу на форму, декор та зміст тексту листівки. Тому 90% представлених листівок є досить однорідною масою, з якої практично неможливо вибрати оригінальні твори.

Проте милі оригінальні вітальні листівки, зокрема вітання з днем народження, представлені на сайті mobilecards.com.ua, можуть не тільки стати чудовим доповненням до подарунка, але й висловити свої щирі почуття до людини, змінити настрій та передати те, що не може бути висловлене словами.

Але тільки в тому випадку, якщо вам вдасться вибрати по-справжньому відповідну, оригінальну і відповідну духу свята модель. До того ж листівки часто грають роль конверта, в якому міститься подарунок у вигляді певної грошової суми.

Які фактори слід враховувати під час вибору листівки?

Є кілька основних моментів, які слід враховувати:

  • Дизайн. Для коханої людини можна вибрати незвичайний стиль листівки. Наприклад, існують вироби, кришка яких виглядає плоскою, але при відкритті вона трансформується у тривимірний об'єкт, такі як жабка та інші тварини. Подібні листівки відмінно підходять в якості подарунка дитині.
  • Текст. Не слід вибирати банальні побажання у віршах. Багато людей люблять кумедні вітання. Такі вітання більшого підходять для чоловіків. Серед оригінальних опцій можна записати текст, призначений для конкретного імені або знаку зодіаку.

Вибір листівки також залежить від типу особистості, уподобань чи професії людини, якій призначено подарунок. Наприклад, якщо вона любить подорожувати, то можна віддати перевагу листівці із зображенням красивого міста або якого-небудь пам'ятника. А якщо листівка призначається для коханої дівчини, то можна вибрати виріб із сердечками або гарними квітами.

Листівка своїми руками

Гарні листівки, зроблені з любов'ю та увагою своїми руками, є оригінальним подарунком для будь-якої людини, зберігаючи спогади та емоції.

Створити листівку своїми руками не так і складно, як може здатися на перший погляд. Потрібно просто дати волю своїй уяві. Для виготовлення знадобиться кольоровий папір, ножиці, клей, декоративні елементи, а також різні прикраси у вигляді сердець, зірок, кульок, бантів тощо. Усього за кілька хвилин можна зробити дуже гарний подарунок та оригінальний подарунок.